Brugge: Feest in ‘t Park Evenement verlopen
Bekijk meer

Brugge. De beroemde toeristenstad vlak over de grens. Met wereldberoemde musea, een schitterend stadscentrum en bruisende festivals. Soms zijn er in Brugge kleine pareltjes op cultureel gebied. Bijna onopgemerkt. Vandaar dat de Badkoerier u informeert met deze Brugge Tip.

Tijdens het Feest in ’t Park, op zaterdag 24 juni 2015, ontmoet u de hele wereld.

Talloze activiteiten, optredens, hapjes, workshops en kraampjes vullen het Minnewaterpark in Brugge en zorgen voor een relaxte sfeer voor jong en oud. De Zuiderse Markt verzorgt info op het gebied van duurzame landbouw, gezondheidszorg, mensenrechten e.d. De wereldkeuken is zoals altijd een ontdekking waard.


Feest in 't Park’ is een jaarlijks wereldfeest met Zuiderse markt, workshops en wereldmuziek. De laatste zaterdag van juni verandert de romantische groenzone aan het Minnewaterpark in een sprankelend park vol festivalgangers. Het festival is gratis toegankelijk en de organisatie wil met ‘Feest in ’t Park’ hun engagement voor een duurzame wereld in de kijker zetten. Verspreid in het park vind je: ludieke en interactieve expo’s over kinderrechten, Fair Trade, duurzaam leefmilieu en de millenniumdoelen. Er is een zuiderse markt waarin je kennis maakt met een overheerlijke wereldkeuken en allerlei leuke verkoopstandjes. Heel de dag door zijn er ongekende en verrassende workshops voor zowel kinderen als volwassen met spelen, muziek en dans uit alle windstreken. Vanaf 18 uur start op het podium het avondprogramma met groepen die muziek brengen van over heel de wereld.

‘Feest in ’t Park’, zaterdag 24 juni 2017 tussen 13:30 en 0:00 uur. Minnewaterpark te Brugge. Toegang gratis.

www.feestintpark.be

Tags: