Cirque Pardi Evenement verlopen
Bekijk meer

Cirque Pardi brengt de voorstelling ‘BorderLand’. In hun uitdagende show verlegt het Franse collectief voortdurend de grenzen van de circuskunst. Circustheater, maar dan spannender en met meer rauwe randjes. Acht artiesten betoveren je met een wervelende moderne circusshow met acrobatiek, fantastische livemuziek, dans, trapezes, spektakel, vuur, en luchthoepels. Grenzeloos mooi, onvoorspelbaar en magisch! 

Cirque Pardi is een bijzondere toevoeging aan het programma van festival Onderstroom. Nog vóór Festival Onderstroom begint, kun je al naar het circus. Vanaf 30 juni is Cirque Pardi te zien in Vlissingen. Je zou dit bijzondere circustheater kunnen vergelijken met Cirque du Soleil, maar dan een tikje spannender en rauwer. Acht artiesten betoveren je met een wervelende moderne show met acrobatiek, dans, trapezes, spektakel, vuur, luchthoepels en fantastische livemuziek.

Optredens voor en tijdens het festival

Op de dagen voorafgaand aan het festival betaal je alleen entree voor Cirque Pardi; tijdens het festival koop je een combiticket dat gedurende openingstijden toegang geeft tot het Festivalhart en tevens eenmalig toegang tot Cirque Pardi.

Dagen en tijden
vrijdag 30 juni 20.00 uur
zaterdag 1 juli 20.00 uur
zondag 2 juli 14.00 uur
donderdag 6 juli 19.00 uur
vrijdag 7 juli 19.00 uur
zaterdag 8 juli 19.00 uur
zondag 9 juli 16.00 uur

Wil je het festival meer dagen bezoeken en ook naar Cirque Pardi, koop dan een passepartout inclusief Cirque Pardi.

Let op: de voorstelling begint buiten de grote tent van Cirque Pardi. Daar verzamel je je om de aanvangstijd en vervolgens ga je gezamenlijk naar binnen.