DAM-X event Brouwersdam Evenement verlopen
Bekijk meer

Van 12 t/m 15 oktober 2017 vindt voor de 3e keer op rij DAM-X plaats. Hét watersport event dat in het teken staat van zien, doen & beleven!

Tijdens het DAM-X event laten de professional freestyle windsurfers hun talent zien tijdens de finale van het Europees Kampioenschap Freestyle Windsurfen (EFPT).

Maak in het weekend kennis met diverse sporten als windsurfen, zeilen, suppen, longboarden, flyboarden en bodysliden van de waterjump of stap op de boot en ga mee op 'Robbentocht'; het vaaravontuur op het Grevelingenmeer!

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober kunnen beginnende, gevorderde en professionele windsurfers deelnemen aan de gezelligste windsurf slalom funrace van het jaar; de DAM-X funrace! Op een laagdrempelige manier kan iedereen deelnemen aan een slalom race waar fun en het opdoen van ervaring de belangrijkste punten zijn! 

Vrijdagavond 13 oktober is het 'Friday Night Event'; een bijzondere avond voor jong en oud! Bezoekers kunnen genieten van spectaculaire shows op en rondom het water en deelnemen aan leuke spelletjes én activiteiten voor het goede doel; A Seal zeehondenopvang Stellendam. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje, live muziek en relaxte deuntjes van de dj. Ook zijn er vuurkorven om lekker warm te blijven. Het evenementen terrein wordt deze avond aangekleed met de mooiste lichtjes wat zal zorgen voor een visueel spektakel!

Neem in het weekend ook zeker een kijkje bij de board sports & food market. Hier tonen diverse sport & lifestyle merken hun allernieuwste materiaal en producten die gezien en getest kunnen worden!

Het DAM-X event sluiten we af met een legendarische party en een tombola waar fantastische prijzen te winnen zijn!

Kijk voor meer informatie, het volledige programma, tickets en inschrijvingen op www.dam-x.com!

Ossenhoek 1

3253 MH Ouddorp

+31 (0)111 671480

www.brouwersdam.nl

www.dam-x.com

 

Tags: