Pop-up pretpark Super Zomer Festival bij Omnium Evenement verlopen
Bekijk meer

Regen of zonneschijn, deze zomer maak je van elke vakantiedag een onvergetelijk avontuur voor de hele familie tijdens het Super Zomer Festival bij Omnium. Je kunt er heerlijk springen op de trampolines en springkussens van het pop-up pretpark, maar je kunt je ook laten betoveren door een master illusionist. Of ga je liever op avontuur in de tropen. Is het warm? Vergeet dan niet om een lekkere plons in het  zwembad te nemen en van de glijbanen te roetsjen.

Magic show
Nieuw deze zomer bij het Super Zomer Festival van Omnium is een Magic Show van masterillusionist Winfried. Winfried is bekend van televisie en talloze prijzen in binnen- en buitenland. Hij komt deze zomer speciaal naar Zeeland en geeft dagelijks een wervelende voorstelling.

Pop Up pretpark
Klimmen, glijden, springen, kruipen en spelen. Van een ‘pamperzone’ voor de kleintjes tot spectaculaire uitdagingen voor de echte durfals. In het Pop Up pretpark is er fun voor de hele familie.

Tropenland

Ook kun je op avontuur gaan in de tropen. Je maakt een exotische wereldreis waarbij horen, ruiken, zien en proeven centraal staan. En dan is er nog die spannende hoge Skywalk. Durf je dat aan?

Subtropisch Zwembad
In het subtropisch zwembad vind je enorm veel waterfun en -spektakel. Roetsj van de glijbanen ‘Speed’ en ‘Tube’, ga de uitdaging aan op de Aquaglide en laat je meevoeren door de Lazy River. Maar er is meer te doen: een recreatiebad met stroomversnelling en ook de twee baden met variabele diepte bieden veel speelplezier. Ga lekker bubbelen in de whirlpool of languit in de hot whirlpooltuin voor de nodige ontspanning. Kies je eigen geur en kom even helemaal tot rust.

Voor de allerkleinsten is er een eigen hoekje met een veilig baby- en peuterbad met leuke speeltoestellen. Is het mooi weer? Ga dan lekker naar buiten en chillen bij het ‘Fun & Beach’ zomerstrand met een beachvolleybal- en voetbalveld en een loungehoek. Hou je van een uitdaging? Probeer dan de  Power-Tower met heel veel klim- en springfun.

Omnium
Zwembadweg 3, Goes
0113-233388
omnium.nl