Fietsen Sport

Beleef de mooiste fietsroutes

Beleef de mooiste fietsroutes

Kuupjesweg
4675 RB Colijnsplaat
Nederland

Wist je dat je heerlijk kunt fietsen met behulp van een handige routeapp met mooie routes van de Badkoerier?

De Badkoerier is een zeer populair magazine voor toeristen en ontwikkelde mooie fietsroutes samen met fietsnetwerk.nl. Met de Beleef Fietsen app van fietsnetwerk.nl fiets je de mooiste routes met behulp van je smartphone. 

De app bevat de mooiste Zeeuwse en Zeeuws-Vlaamse fietsroutes die zijn samengesteld aan de hand van de knooppunten, een uitgebreid netwerk van bewegwijzering voor fietsers. De app brengt je eenvoudig vanaf je huidige locatie naar de dichtstbijzijnde route. Ook kun je routes zoeken op plaatsnaam. 

Gebruiksvriendelijk en energiezuinig
Hoe werkt het? De app geeft alleen begeleiding wanneer het nodig is, bij de fietsknooppunten. Je krijgt de volgende stap van je fietsroute op het juiste moment in de vorm van een notificatie. Ongeveer 50 meter voor het fietsknooppunten krijg je een notificatie met informatie over de volgende stap in je route. 

Onderweg
Uniek aan de fietsroutes is dat je tijdens het fietsen leuke Zeeuwse afstapmomenten te zien krijgt die langs de route liggen. Denk hierbij aan horeca, musea en heel veel toeristische bezienswaardigheden. 

Via de website fietsnetwerk.nl kun je de routes ook in diverse formaten (waaronder GPX) downloaden en printen.