Activiteit

Berkenhof Tropical Zoo

berkenhof
Berkenhof Tropical Zoo

Langeweegje 10a
4434 NE kwadendamme
Nederland

In de Kwadendamse mini-jungle van Berkenhof’s Tropical Zoo valt een heleboel te beleven! Tussen de mooie bloemen en planten zijn er prachtige tropische reptielen, vogels en witoorpenseelaapjes te zien en kinderen kunnen spelen in een fijne indoor- of outdoorspeeltuin. Openingstijden en entree: zie site. 

Wat begon als een ontzettend leuke plek vol mooie planten en exotische dieren is de laatste jaren meer en meer uitgegroeid tot een volwaardige attractie waar je makkelijk samen met de kinderen een hele dag doorbrengt. Berkenhof’s Tropical Zoo is een paar jaar terug al uitgebreid met onder andere een Dino Expo en mooie binnen- en buitenspeeltuinen (de Kids Jungle en het Buitenspeelbos). En nu is daar onlangs ook nog een Spettertuin aan toegevoegd. Een mooi bijkomend voordeel is dat er geen waterdiepte is. Het is dus ook veilig voor de allerkleinsten én toegankelijk in een rolstoel.” 

Het is voorlopig uitsluitend mogelijk om online uw tickets te kopen! Voor meer info en online tickets: https://bit.ly/33XXHFS

 Coronamaatregelen 

Bedrijven geven eigen invulling op maat aan de coronamaatregelen om zo te zorgen dat hun bezoekers zo veilig mogelijk zijn. Omdat deze maatregelen aan verandering onderhevig kunnen zijn, verwijzen we je naar de website voor de meest up to date informatie.