Activiteit

Berkenhof’s Tropical Zoo heeft nu ook een Spettertuin

Berkenhof’s Tropical Zoo heeft nu ook een Spettertuin

Langeweegje 10-A
4434NE Kwadendamme
Nederland

Wat begon als een ontzettend leuke plek vol mooie planten en exotische dieren is de laatste jaren meer en meer uitgegroeid tot een volwaardige attractie waar je makkelijk samen met de kinderen een hele dag doorbrengt.

Wat begon als een ontzettend leuke plek vol mooie planten en exotische dieren is de laatste jaren meer en meer uitgegroeid tot een volwaardige attractie waar je makkelijk samen met de kinderen een hele dag doorbrengt. Berkenhof’s Tropical Zoo is een paar jaar terug al uitgebreid met onder andere een Dino Expo en mooie binnen- en buitenspeeltuinen (de Kids Jungle en het Buitenspeelbos). En nu is daar onlangs ook nog een Spettertuin aan toegevoegd.

Spettertuin
De Spettertuin staat op een terrein van ruim 3000 m2. Het is een waterspeeltuin met een insectenthema. Uit grote grassprieten met vlinders, spinnen en libellen erop sproeit water naar beneden. Kleurige bloemfonteinen brengen verkoeling aan iedereen die het met warm weer zoekt. Hét spektakelstuk is de grote lieveheersbeest-emmer. Rondom de waterspeeltuin is er volop ruimte om te genieten van de zon, al liggend in het gras of in een hangmat. Maar je kunt ook de schaduw opzoeken onder grote safaritenten of parasols. Het is, kortom, een plek om heerlijk te chillen!

Een mooi bijkomend voordeel is dat er geen waterdiepte is. Het is dus ook veilig voor de allerkleinsten én toegankelijk in een rolstoel.” 

Tijdens de Herfstvakantie zijn ze alle dagen open! Ga jij heerlijk genieten van al het mooie en kleurige wat er in de Tropical Zoo valt te bewonderen en te beleven?
Voor meer info: https://bit.ly/2WZBcMU

De stemronde ANWB 'LEUKSTE UITJES VERKIEZING'  is inmiddels begonnen. 
Berkenhofs' Tropical Zoo is ook genomineerd door de vakjury maar neemt dit jaar afstand omdat hun ouders & Tropical Zoo oprichters Johan en Leny Antes abrupt moesten stoppen vanwege de Corona-maatregelen. 

Wie het wil of het ons gunt, mag natuurlijk een beoordeling of een reactie achter laten via de stemlink: https://bit.ly/2ZG73nb