Bioscoop

Bioscoop Terneuzen - CCXL

Bioscoop Terneuzen
Bioscoop Terneuzen - CCXL

41 Nieuwstraat
4531 CV Terneuzen
Nederland

Beleef de mooiste bioscoopervaring in Zeeland bij CineCity Vlissingen en Terneuzen. Met een capaciteit van totaal ruim 2550 stoelen in totaal en het grootste filmdoek van Nederland in CCXL (Vlissingen) staan wij garant voor een unieke filmervaring.

Bioscoop in Terneuzen

Openingstijden

Zowel CineCity Vlissingen als CineCity Terneuzen opent iedere dag een uur voor aanvang van de eerste film die die dag draait. De vestigingen sluiten nadat de laatste film van de dag ten einde gekomen is. 

Parkeren

Aan de Scheldeboulevard 1, naast CineCity Terneuzen, bevindt zich de parkeergarage Theaterplein. Het tarief voor deze parkeergarage is €1,40 per uur en de garage is 24 uur per dag geopend. Bovendien kunt u bovenaan de Scheldeboulevard, naast Brasserie Westbeer, parkeren. Deze parkeerplaats is geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 18:00 voor €1,20 per uur en na 18:00 is het hier gratis parkeren. Tevens kunt u parkeren op de parkeerplaats aan de Binnenvaartweg. Deze parkeerplaats is van 09:00 tot 24:00 toegankelijk, en kost €1,20 per uur.