Activiteit

Brouwersdam SNOW

Brouwersdam SNOW
Brouwersdam SNOW

Ossenhoek 1
3253 MH Ouddorp
Nederland

Vanaf 15 oktober kun je terecht in de Snow Shop voor al je wintersportbenodigdheden. Ze krijgen een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten: van ski's en snowboards tot aan kleding en accessoires. Daarnaast helpen ze je bij het uitzoeken van de juiste skischoenen en kunnen ze deze perfect passend laten maken door een professionele voetanalyse én bootfitting. 

Rolbaan 
Op de indoor rolbaan is het mogelijk een aantal ski- of snowboardlessen te volgen voordat je op wintersport gaat; zo ga je goed voorbereid op reis! 

Een rolbaan is een soort lopende band die schuin staat opgesteld waarbij de hellingsgraad naar jouw kunnen wordt aangepast. Op de rolbaan ervaar je skitechniek volgens de laatste inzichten en terwijl je technisch leer skiën of snowboarden ben je ook bezig met het verbeteren van je conditie! De lessen, voor zowel beginners als gevorderden, worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. 

Wintersport experience
Zowel de shop als het restaurant worden omgetoverd tot een plek waar je het echte wintersportgevoel ervaart. Er worden 'winter ready bootcamps' georganiseerd, maar er is ook een Eisstockschiessen baan en in het restaurant kan je genieten van een aantal heerlijke Oostenrijkse gerechten.