Culinair Workshop

De keuken in bij Pollies

De keuken in bij Pollies

87 Molendijk
3255 AM Oude-Tonge
Nederland

Koken is superleuk en lekker. Zeker als je de fijne kneepjes en technieken onder de knie hebt dankzij een leuke workshop bij Pollies.

Koken kun je leren bij Pollies aan de Molendijk 87 in Oude-Tonge. Hier kun je kookworkshops en kookcursussen volgen om jouw skills in de keuken te verbeteren. 

Kookworkshops

De kookworkshops duren gemiddeld zo’n 4 uur. Voor deelname kun je je met een groep of individueel inschrijven. Zeventien verschillende workshopthema’s zijn er bij Pollies te volgen. Deze thema’s richten zich op de keukens van wereld, zoals: Caraïbisch, Grieks, Hollands, Thais, Japans of Italiaans. Ook bijzonder is de mogelijkheid voor kookworkshops met thema’s als: high-tea, vegetarisch, vijf elementen, chocolade en bier.
Bekijk het totale aanbod
 

Kookcursussen

Voor bedrijven, gevorderden en een 4-seizoenen cursus is bij Pollies mogelijk. Maar, we zoomen nu in op de basis kookworkshop, want daar begint 2020 mee. Op drie avonden (9 januari, 6 februari en 5 maart) kun je vanaf 18:30 uur de basistechnieken van koken aanleren. Zo leer je allereerst de snijtechnieken om groenten snel te kunnen snijden en vervolgens leer je runder-, kippen- of groenten bouillon te maken. De les erna is het tijd voor een hoofdgerecht, waarbij je leert om vis (zalm) of vlees (biefstuk) leert bereiden. Die combineer je met een saus op basis van eierdooier. Eveneens sluit de laatste les af met het leren maken van een mooi dessert; chocolademousse met karamelsaus. Let op: aan de kookcursus kunnen per avond maar 10 personen meedoen en vol = vol.
Meer informatie