Activiteit

De Westerschelde Ferry tussen Breskens en Vlissingen

westerschelde ferry
De Westerschelde Ferry tussen Breskens en Vlissingen

De Westerschelde Ferry is óók een Zeeuwse attractie op zichzelf!

De Westerschelde Ferry tussen Breskens en Vlissingen is een belangrijke voorziening in het Openbaar Vervoer van Zeeland. 

Wat heel veel toeristen hebben ontdekt: de Westerschelde Ferry is óók een Zeeuwse attractie op zichzelf! Parkeren kan gemakkelijk bij de terminal. De overtocht is een belevenis van de eerste categorie want echt: de zeeschepen varen op een boogscheut afstand aan je voorbij. Autocarriers en reusachtige containerschepen op weg naar één van de grote havens aan de Westerschelde: Vlissingen-Terneuzen, Antwerpen of Gent. Ook tal van kleinere vaartuigen zie je varen. De Westerschelde is één van de drukste vaarwegen van de wereld. Soms heb je geluk tijdens je overtocht en zie je de loodsboot langszij een zeeschip komen om een loods aan boort te krijgen. Spectaculair! Iedere overtocht is opnieuw een belevenis. Aan de overkant is de tijd aan jou! Ervaar de frisse wind, stap aan boord en beleef het zelf! 

Tickets voor de Westerschelde Ferry kan je kopen aan het loket bij de terminal. Ook je fiets, de wandelwagen, de hond of je scooter kan mee.

Coronamaatregelen 
Openbaar vervoer geeft eigen invulling op maat aan de coronamaatregelen om zo te zorgen dat hun bezoekers zo veilig mogelijk zijn. Omdat deze maatregelen aan verandering onderhevig kunnen zijn, verwijzen we je naar de website voor de meest up to date informatie. (De Ferry valt onder openbaar vervoer). Voor alle info over vaartijden en tickets: westerscheldeferry.nl