Activiteit

Iguana reptielenzoo in Vlissingen

Iguana reptielenzoo in Vlissingen
0,00

Bellamypark 31-37
4381 CH Vlissingen
Nederland

Wist je dat Iguana Europa’s grootste, geheel overdekte Reptielenzoo is?!

Iguana is een opvangcentrum voor reptielen, amfibieën en geleedpotigen, dieren die in beslag zijn genomen of om welke reden dan ook niet meer gewenst zijn. Een deel van de aangebrachte dieren ziet u in de tentoonstelling. Het zijn dieren die niet meer terug in de natuur kunnen, bijvoorbeeld omdat hun biotoop verwoest is of omdat ze gehandicapt zijn en een oog of een poot missen. 

Rondom een subtropische serre zijn, verdeeld over vier gebouwen, ruim vijfhonderd levende reptielen, amfibieen en insecten uit de gehele wereld te zien. 

De groote van de dieren loopt uiteen van vijf centimeter (de giftige Keizerschorpioen) tot meer dan 7 meter (Netpython). 

Verder kun je kikkers, padden, salamanders, slangen, hagedissen, krokodilachtigen, schildpadden, insecten, vogelspinnen bewonderen. Er is een babykamer waar eieren worden uitgebroed en jonge dieren te zien zijn.

Wil je  oog in oog staan met de giganten uit de reptielenwereld?! . Ga dan naar Iguana! Voor meer infomatie: https://bit.ly/2tLeigI Voor het bezoek moet je vooraf even kaarten reserveren.

Coronamaatregelen 

Bedrijven geven eigen invulling op maat aan de coronamaatregelen om zo te zorgen dat hun bezoekers zo veilig mogelijk zijn. Omdat deze maatregelen aan verandering onderhevig kunnen zijn, verwijzen we je naar de website voor de meest up to date informatie.