Activiteit

Kinderuitjes in Walcheren

Kinderuitjes in Walcheren

Baas Huisweg 11
4493 NE Kamperland
Nederland

Heerlijke buitenactiviteiten.

Kinderboerderij de Klepperhoeve
Wordt het varkentje Napoleon die het hart steelt van je kinderen? Of misschien een van de knuffelgeitjes? Het barst van de lieve dieren bij deze kinderboerderij op het Meiveld. Ook leuk: direct naast de kinderboerderij zit een grote speeltuin. Voor meer info: https://bit.ly/3iY0eFj

Five Star Farm
Deze indoorspeeltuin net buiten Kamperland is anders dan anders. Lekker kleinschalig en persoonlijk. Geen grote gilfabriek vol kinderen die doordraaien op de toestellen, maar gewoon een fijne plek op het platteland met boerderijdieren in de buurt. Voor meer info: https://bit.ly/361kEJE

Hollandsche Hoeve
Dit mooie parkgebied ligt tegen Goes aan, maar je waant je midden op het platteland. Je vindt hier schapenweides, hoogstamfruitbomen, een midgetgolfbaan, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin, ambachtscentrum en kinderboerderij. De kinderen kunnen zich hier met gemak een paar dagen vermaken.
https://bit.ly/2RQtAcK

Stoomtrein Goes-Borsele
Met de trein maak je een ontzettend mooie rit door Zuid-Beveland. En of dat nog niet leuk genoeg is, kunnen de kinderen bij het eindstation op de Pluimweide ook nog op een minitreintje rondrijden!
https://bit.ly/2RU9EWm

Speelhof Hoogerzael
Aan de Sandberglaan in Middelburg vind je een verborgen kinderparadijsje waar kinderen lekker de natuur kunnen ontdekken en er ook in kunnen spelen. Lekker ravotten in het groen! Entree is gratis.