Sport Activiteit

Natural High

natural high
Natural High

Brouwersdam 22
3253 MH Ouddorp
Nederland

De vlieger hangt boven je, terwijl jij in volle vaart over het strand van de Brouwersdam racet. Bij Natural High beleef jij als waaghals een hoop plezier aan de verschillende strandactiviteiten die er mogelijk zijn. 

Kitebuggyen
Na instructies over het besturen van de kite, mag je liggend in de buggy van start. Leun achterover om harder te gaan én je voelt de adrenalineboost opkomen. Het is echt een gave manier om zo over het strand te scheuren. Deze activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 1,40 meter lang.

Blokarten
Te herkennen aan hun roze zeiltjes gaan deze karts keihard over het strand. De strandzeiler is uiterst wendbaar en heeft een hoge acceleratie. Het sturen gaat met de voeten en is voor iedereen makkelijk onder de knie te krijgen. Je scheurt hier zo mee weg!

Powerkiten
Wil je de grote kite leren controleren en besturen? Dat kan bij het Powerkiten. Het is uitdagender dan je denk om aan de Noordzee de wind te trotseren. Bovendien is dit de belangrijke basis voor kitesurfen en ook kitebuggyen. Het is voor iedereen toegankelijk, doordat er kites in diverse maten zijn.

Kitesurfen
Bij kitesurfen sta je op een kleine surfplank en laat je je voorttrekken door een kite. Voor ieders niveau zijn er lessen en cursussen te volgen om deze watersport onder de knie te krijgen. Ook voor kinderen zijn er cursussen. Zo word je in no-time een kiter!

Wingfoilen
Dit is dé nieuwe watersport, waarbij de voorwaartse kracht van een windsurfzeil en de liftkracht van een kite worden gebundeld. Zo kun je in vrijwel alle weersomstandigheden het water op. De lichte wing geeft je optimale bewegingsvrijheid en controle.

En, voor wie niet zo’n durfal is, wees gerust want er zijn hier nog veel méér leuke strandactiviteiten te doen. Je leest er alles over op:

natural-high.nl/activities.

Twee locaties: Brouwersdam 22 Ouddorp en Westerweg 26 Ouddorp