Tentoonstelling Kunst Activiteit

Panorama Walcheren

panorama walcheren
Panorama Walcheren

singel 106
4382 LC Vlissingen
Nederland

Panorama Walcheren bestaat uit negen Zeeuwse stads-, kust- en vergezichten die elk een bijzondere plek op het eiland weergeven. Het zijn doeken van enkele meters hoog en variërend van 14 tot 45 meter in lengte. Ze  zijn opgesteld in een halve of driekwart cirkel; zo heb je als bezoeker het gevoel dat je midden in het Zeeuwse landschap staat. Je kunt onder andere genieten van gezichten op onder meer Vlissingen, Veere, Middelburg, Domburg en Westkapelle. Altijd al eens kunst willen kijken met de kinderen? Dan is dit een leuke plek om een kijkje te nemen. Want niet alleen kunnen ze er lekker rondlopen – er is ook een speurtocht voor ze.

Dit jaar is er een nieuwe schilder aan de slag gegaan in Panorama Walcheren. Robert Vorstman schildert het strand bij Dishoek en je kunt hem ook regelmatig live aan de slag zien met zijn doek van drie bij vijftien meter. Mogelijk ken je Vorstman al van gezicht. Hij werkte mee aan ‘Sterren op het doek’. 

Houd voor een bezoek aan Panorama Walcheren zeker rekening met een dik uur kijkplezier. Je raakt niet snel uitgekeken op de doeken en er is ook een ‘making of- gedeelte’ waarin je mee kunt krijgen hoe eerdere werken tot stand kwamen. Ook zijn er altijd vrijwilligers aanwezig om uitleg te geven. 

Openingstijden en entreegeld: zie de website van de organisatie. singel 106 - Vlissingen, panoramawalcheren.nl