Activiteit Natuur

Pluktuin bij Fruitteeltbedrijf Flikweert

Pluktuin bij Fruitteeltbedrijf Flikweert
5,00

Olieweg 10
4527 PP Aardenburg
Nederland

Pluk je eigen bos bloemen of bakje zomerfruit!

De Pluktuin! Fantastisch! Een bloementuin van maar liefst 2000 m² brengt iedere liefhebber meteen tot een juichstemming. Snijbloemen, zonnebloemen, droogbloemen, gerbera’s. Gele bloemen, roze bloemen, lila bloemen, rode bloemen. Wat kan je hier een prachtige bos bloemen plukken. En dat ook nog voor een hele schappelijke prijs. Omdat het veld zo groot is, is er plek voor heel wat plukkers. Aan het eind van de Pluktuin loop je door de boomgaard weer terug! Plukken met anderhalve meter afstand minimaal, dat kan hier prima!

Zin in je eigen bakje met zomerfruit? En wil je weer naar huis, naar je vakantiewoning of naar je caravan met een schitterende bos bloemen? Allemaal zelf geplukt vanzelfsprekend! Kom dan in juli of augustus naar de boerderij van Flikweert. Jakko, Patricia en hun beide dochters heten je van harte welkom.

Voor meer info: https://bit.ly/3g5VJHt 

Coronamaatregelen 

Alle bedrijven geven hun eigen invulling op maat aan de coronamaatregelen om zo te zorgen dat hun bezoekers zo veilig mogelijk zijn. Omdat deze maatregelen aan verandering onderhevig kunnen zijn, verwijzen we je naar de websites van de attracties voor de meest up to date informatie