Activiteit Sport

RIB safari Brouwersdam

Zeehondensafari
RIB safari Brouwersdam

Pieterstraat 36
3252 BL Brouwersdam
Nederland

Zeehondjes in hun natuurlijke leefomgeving zien met stoere Dolphin RIB-boten op de Grevelingen! Dagelijks te reserveren voor families, vrienden-uitjes, vrijgezellen-dag en bedrijfsuitjes. (Je kan ook voor 1 of 2 personen boeken trouwens) Vertrek en eindpunt is de Brouwersdam. (Exacte locatie ontvangt u bij reservering)

In het snelvaargebied laten we jou ervaren waartoe zo'n RIB/powerboat in staat is. (we doen dat aan het begin van de tour en als we weer terugkomen in het snelvaargebied) In rustig (Safari)-tempo varen naar de zeehondjes, we weten exact waar ze liggen en onderweg zien we ook de wilde paarden en verschillende vogelsoorten op de vele eilandjes die we passeren. 

Eenmaal bij de zeehondjes aangekomen blijven we op gepaste afstand om ze niet te verstoren maar je kan ze in alle rust bekijken en fotograferen. Via het eiland 'Dwars in den weg' bezoeken we het leuke haventje van Brouwershaven. We maken een ronde door de haven en geven je uitleg over de geschiedenis van deze leuke havenplaats. Deze RIB-tocht duurt ongeveer anderhalf uur. Alleen op aanvraag en vooraf reserveren. Ook voor kinderen zeer geschikt. Het is natuurlijk mogelijk om ook andere activiteiten te combineren, dat natuurlijk na overleg.

Kosten voor 1,5 uur 49,50 pp Kinderen tot 12 jaar 39,50 pp.