Rondleiding Activiteit

Rondleiding op de boerderij

Rondleiding op de boerderij
0,00

Hogeweg 1
4524 KG Sluis
Nederland

Zeeuws-Vlaanderen. Toerisme, landbouw en natuur. Ja, het kan er druk zijn soms, in de toeristenplaatsjes. Maar op de 99% andere plekken in deze geweldige regio is er volop rust en ruimte.

Daar nemen de boerderijen, de akkers en de graslanden nog een dominante plaats in. Vaak zijn op deze boerderijen ook rondleidingen en bezoekersdagen. Hoe dat in zijn werk gaat lees je op de website van de boerderij zelf. 

Kijken en Proeven van de Lekkerste Kazen!

Ambachtelijke kaasboerderij met een groot assortiment kazen en streekproducten. Ook een vestiging (’t Vosje) aan het Spuiplein in Breskens.  Op de boerderij kan je in de zomermaanden terecht voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding vertelt de gids over het proces van het kaasmaken. Vanzelfsprekend kan er ook geproefd worden. Kaasboerderij de Vos, Helenaweg 4, 4521 GR Biervliet. Info: 0115-481845 / www.devoskaas.nl

Geniet van de kracht van het Boerentrekpaard!

Bij Trekpaardenwereld kan je niet alleen vakantie vieren in een chalet of op de camping. Je hebt hier ook de Paardenmelkerij met ca. 20 Zeeuwse trekpaarden. Rondleidingen door de paardenmelkerij, demonstraties en workshops vinden hier plaats. Ook voor groepsbezoek. Kijk op de website wat er mogelijk is.

Trekpaardenwereld, Brugsevaart 12, 4501 NE Oostburg. Info: 0117-455497 / www.trekpaardenwereld.nl

Ontdek een weiland vol gigantische vogels!

Maar liefst 150  struisvogels lopen hier rond. Dat maakt deze boerderij tot één van de meest bijzondere van de streek. Tijdens de rondleiding kom je alles te weten over deze prachtige dieren! Koop je ticket vooraf via de website. De boerderijwinkel met ruim terras heeft een groot assortiment met bijzondere struisvogelproducten. 

Struisvogelboerderij Monnikenwerve, Hogeweg 1, 4524 KG Sluis. Info 0117-492131 / www.destruisvogel.nl