Activiteit Sport

Short Golf Cadzand-Bad

Short Golf Cadzand-Bad

Lange Strinkweg
4506JH Cadzand
Nederland

Short Golf Cadzand-Bad is bij uitstek de plek om een uitdagende 9-holes ronde shortgolf te spelen. Daar hoef je echt geen ervaren golfer voor te zijn. En iedereen droomt toch wel eens van een heuse hole-in-one? Maak deze droom waar bij Short Golf Cadzand-Bad!

De 9 holes zijn aanmerkelijk korter dan die van de grote 18 holes banen. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen de 45 en 90 meter. Minder ver lopen, maar daardoor ben je wel veel meer aan het golfen. Aantrekkelijk dus! Bij het clubhuis krijgt iedere golfer een eigen golfclub en een golfbal mee. Per groep is er ook een putter voor op de green. Vul alle namen in op de scorekaart en je kunt aan de slag. Je mag bij Short Golf Cadzand-Bad met je eigen schoenen de baan op (tenzij je met echte hakken of met grove profielen loopt, beter doe je gewoon sportschoenen aan). En dan sta je op de tee. Zoek het even op als je term niet kent, een beetje golfer heeft z’n woordenschat op peil toch? Je plaatst je golfbal en je zet je voeten naast elkaar, niet te ver, niet te dicht! Je probeert je slag uit. Zo’n beetje hè, nog niet echt slaan! Je kijkt nog even waar de vlag staat, want daar zou je golfbal moeten uitkomen! Dan volgt de concentratie ….de afslag….het nakijken van de bal door de lucht…de landing op de green….het doorrollen richting de hole…het afremmen….en….hole-in-one! Eitje! Waar is Hole 2?

Openingstijden: In juli en augustus: dagelijks van 10:00 uur tot ca. 18:00 uur. In voor- en naseizoen op maandag en dinsdag gesloten. Tarieven: € 12 per persoon (groepen vanaf 10 personen of bij strippenkaart: € 10). Toegang vanaf 8 jaar. Vanaf 8 t/m 15 jaar met begeleiding van een ouder iemand.

Short Golf Cadzand-Bad, Lange Strinkweg 1, 4506 JG Cadzand-Bad. Info: www.Shortgolf-CadzandBad.nl / 0117-391234