Excursie Activiteit Sport

Snorkelsafari in de Oosterschelde en Grevelingen

Snorkelsafari in de Oosterschelde en Grevelingen

Hogezoom 149
4325BH Renesse
Nederland

Stap in de snelle boot, want die brengt je in no-time naar een eilandje midden in het Grevelingenmeer. Dit is namelijk de ideale locatie om in te snorkelen. Zet jij de duikbril op?

Dan kom je in een heel andere wereld; de onderwereld van het Grevelingenmeer. En die zit, zo zul je al snel ontdekken, vol met leven en tal van sierlijke wieren. Onder water is er dus een heleboel te zien en te beleven. Wat de ervaring nog leuker maakt is dat je dankzij het snorkelvest blijft drijven. Dit maakt het voor iedere geoefende en minder geoefende zwemmer makkelijk om het snorkelen lang vol te houden. Een snorkelsafari wordt daarmee ook voor gezinnen een leuk uitje, want veel techniek is er niet nodig en kinderen ook mee (vanaf 8 jaar, met zwemdiploma B en onder begeleiding van een volwassene).

Het snorkelen is een groepsactiviteit. De groepsgrootte zal per snorkelsafari zo rond de 12 personen zijn, maar zowel individueel als met een kleine groep inschrijven kan. Het snorkelen en de gehele safari duurt 2,5 uur en kost € 29,50 per persoon.