Sport Activiteit

Trampolinepark Street Jump in Vlissingen

Trampolinepark Street Jump in Vlissingen

10 Gildeweg
4383 NK Vlissingen
Nederland

De Badkoerier op bezoek bij Street Jump in Vlissingen

 

Sokken aan en gaan

Street Jump in Vlissingen is super gemakkelijk bereikbaar en je parkeert er gratis voor de deur. Dat zijn alvast de eerste pluspunten. We melden ons bij de balie waar bedrijfsleidster Agnes ons ontvangt. We hebben gereserveerd voor twee uur springen. Zonder reservering binnen stappen kan ook, maar dan heb je kans dat het maximum van 150 springers al bereikt is. “Op maandag, dinsdag en donderdag is het rustiger dan de andere dagen, dus dan zal dat minder snel gebeuren,” vertrouwt Agnes ons toe. We krijgen twee gekleurde bandjes om, de kleuren corresponderen met de tijdstippen waarop we mogen springen. Agnes: “Om 5 minuten voor het hele en 5 minuten voor het halve uur is de instructie. Die moet je bijwonen om te mogen springen.” Tot slot hebben we nog een paar springsokken nodig met antislipzool, zodat je goede grip hebt. 

 

Jump Area’s

Vanaf 7 jaar mag je komen springen bij Street Jump en een maximum leeftijd is er niet. Dus stiekem vinden we het heel leuk om met de meiden die we bij ons hebben mee te gaan springen. (Op zaterdag- en zondagochtend zijn kinderen onder de 7 jaar tussen 10 en 11 uur welkom voor een uurtje minijump) Nadat de jumpmaster ons uitgelegd heeft waar we op moeten letten en wat wel en niet mag, gaan we de verschillende area’s verkennen. Er zijn onder ander een fun area, dunk area, een ninjaparcours en een jump carrousel. De balk waarop je elkaar met zachte stootkussens te lijf gaat en de ander eraf probeert te krijgen, valt erg in de smaak. De Valo jump vinden we ook heel leuk. Je speelt een computerspel op een scherm dat je bedient door te springen op de trampoline. Hiermee kom je in ieder geval gemakkelijk aan je dagelijks benodigde hoeveelheid beweging. Wil je even wat anders, maak dan een rondje op de skyrider; je zoeft razendsnel aan een baan bovenin de hal, het voelt alsof je vliegt!

 

Even bijtanken

Van al dat gespring krijg je natuurlijk trek en dorst. Gelukkig is er een prima horecavoorziening aanwezig waar je van alles kunt krijgen. Verfrissende drankjes, een warme snack, lekkere koffie en zelfs een biertje of wijntje voor de ouders. Mocht je als ouders zijnde niet willen springen, dan kun je je hier ook prima installeren met een boek of een laptop. De rest vermaakt zich sowieso wel. Agnes vertelt ons dat je bij Street Jump ook terecht kunt voor kinderfeestjes. “De jarige krijgt dan een speciaal gepersonaliseerd t-shirt van ons. Het springen is inclusief chips en siroop. We bieden daarnaast ook de mogelijkheid voor bedrijfsuitjes en stunt- en tricklessen.” Wat ons betreft is de Street Jump de indoorspeeltuin 2.0, een goede opvolger voor de binnenspeeltuinen die we al hadden. Heel geschikt ook voor kerst- en voorjaarsvakantie. De kinderen staan in ieder geval al te springen voor een volgend bezoekje. 

 NAW

Street Jump Vlissingen

Gildeweg 10, Vlissingen

streetjumpvlissingen.nl

vlissingen@streetjump.eu

Tel. 0118-414957