Activiteit Sport

Vette fietstochten bij Leo BBB

Vette fietstochten bij Leo BBB

Mauritsweg 8
4325 AH Renesse
Nederland

Vette fietstochten bij Leo BBB

Als er nu een bijzondere bed and breakfast op Schouwen-Duiveland is, dan is het wel de BBB van Leo Lemsom in Renesse. Alles staat hier in het teken van twee dingen: een industriële uitstraling en fietsen. De derde B staat dan ook voor Bikeguide. Het hele jaar door kun je bij Leo BBB niet alleen terecht om te logeren, maar ook voor supergave fatbike fietstochten. Dit zijn gidstochten die Leo zelf verzorgt. 

Hij neemt je mee naar plaatsen waar je niet eerder bent geweest. Omdat Leo al zijn hele leven op het eiland woont, kent hij het als zijn broekzak en zal hij je voorzien van bijzondere verhalen over de omgeving en de geschiedenis. Wist je bijvoorbeeld dat er een trekpontje ligt bij Noordwelle? En dat er in het Vroongebied bij Renesse in de Tweede Wereldoorlog een vliegveld van de Duitsers lag? Ook kom je meer te weten over de Watersnoodramp van 1953, de Plompetoren, de Vikingen in Burgh en de natuur op de Kop van Schouwen. Uiteraard kan een stukje over het strand rijden niet ontbreken. En dat allemaal in een fietstocht van zo’n tweeënhalf uur.

Wees gerust, je hoeft geen super getrainde fietser te zijn voor deze fatbike tochten. Leo past het niveau aan naar de ervaring en conditie van de deelnemers. De tochten zijn meestal op donderdag en zaterdag, maar andere dagen zijn op aanvraag ook mogelijk. De start is altijd om 13.00 uur. Je zal zien dat je vol energie én nieuw opgedane kennis terugkomt. Helemaal lekker is het dan om meteen een nachtje te blijven logeren in de BBB. Kijk op de website voor beschikbaarheid en boekingen www.leobbb.nl