Activiteit Sport

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

Ossenhoek 1 
3253 MH Ouddorp
Nederland

Het team van Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam is erg blij dat er weer steeds meer gasten ontvangen mogen worden en dat er weer veel van onze activiteiten aangeboden kunnen worden, zeker nu de zomer er aan komt!

Active Lakeside

Juist in deze tijd is het ontzettend belangrijk zo af en toe naar buiten te gaan om lekker te bewegen, en wat ons betreft kan dat natuurlijk nergens beter dan op het water!

Voor het huren van een windsurfsetje, SUP of boot kunt u terecht bij de verhuur afdeling welke dagelijks geopend is van 09:00 – 18:00 uur. Daarnaast is het ook mogelijk een windsurf- of zeilles te volgen. Voor elke leeftijd (windsurfen vanaf 5 jaar/zeilen vanaf 7 jaar) wordt een passende cursus aangeboden, waarbij les wordt gegeven door ervaren en enthousiaste instructeurs en de groepen worden samengesteld aan de hand van leeftijd, taal en niveau.

Voor diegenen die op zoek zijn naar nog meer spanning is er goed nieuws want ook de Waterjump is weer geopend! Waag jij de sprong van deze 8 meter hoge en 25 meter lange waterschans?

Restaurant Eat & See

Hier geniet u van lekker eten én een prachtig uitzicht op het Grevelingenmeer! Door het aanpassen van de inrichting naar de richtlijnen van het RIVM is het mogelijk om u zowel binnen als buiten en boven op het zonneterras te ontvangen.

Stay

Even een heerlijk weekendje ertussenuit? Kom dan overnachten in één van onze sfeervolle basic rooms, lake rooms of beachlodges.

 Neem voor het reserveren van een les, tafel of kamer/lodge vooraf contact op. Voor meer info: https://bit.ly/3cKY0pJ

Coronamaatregelen: Om een bezoek aan Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam zo veilig mogelijk te maken passen wij overal de benodigde maatregelen toe en volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM met betrekking tot het COVID-19 virus. We vragen u de aanwijzingen en adviezen op te volgen die aangegeven staan of genoemd worden door onze medewerkers. Zo zorgen we er samen voor dat we kunnen blijven genieten van al het moois dat Brouwersdam te bieden heeft!