Adverteren in de Badkoerier

De Badkoerier is een uitgave van Pieters Media en verschijnt maandelijks van april t/m november in drie regio's: Walcheren/Bevelanden, Schouwen-Duiveland/Goeree-Overflakkee en Zeeuws-Vlaanderen. Van december t/m maart is er een speciale winter editie met een looptijd van 4 maanden. De Badkoerier is daarmee het enige magazine dat in heel Zeeland jaarrond voor de toerist verkrijgbaar is. 

Een groter volledig Duitstalige Zeeland Special!
Ook dit jaar gaan we de Duitstalige uitgave flink opwaarderen! Uitgebreider, in een groter formaat en met een hogere oplage, nu ook in Zeeuws-Vlaanderen. Uw advertentie is hiermee van mei tot november zichtbaar in heel Zeeland!

Verschijningsdata Badkoerier
Deze zijn voor iedere regio gelijk: eerste editie voor Pasen, daarna aan het begin van iedere maand een nieuwe editie. De laatste editie komt begin oktober uit en heeft een looptijd tot en met november. De speciale wintereditie verschijnt in december (na Sinterklaas).

Adverteren?
Interesse of vragen? Neem contact op met onze advertentie adviseurs, binnen 24 uur kunt u een tarieflijst of reactie verwachten.  

Regio Walcheren/ Bevelanden en Schouwen-Duiveland/Goeree-Overflakkee:

Marten Klop via marten@badkoerier.nl of 06-10993154.

Mail Marten

Marten

Regio Zeeuws-Vlaanderen:

Tessa Rijckaert via tessa@badkoerier.nl of 06-10996427.

Mail Tessa

Tessa
infografic

Feiten en cijfers

De Badkoerier is het best gelezen toeristenmagazine van Zeeland, met:

• In het seizoen totaal 21 edities met Nederlands- en Duitstalige info in drie regio’s met een totale oplage van 470.000. In het naseizoen is er de Winter Badkoerier, met een minimale oplage van 45.000.

• Volledig Duitstalige editie, voor het hele seizoen, met een oplage van 60.000, verdeeld over Walcheren / de Bevelanden, Schouwen-Duiveland / Goeree-Overflakkee en Zeeuws-Vlaanderen.

• Op jaarbasis worden er in totaal door onze bezorger bijna 600.000 exemplaren afgeleverd.

• Altijd een actueel overzicht van evenementen, attracties & tentoonstellingen, waterstanden, strandpaviljoenen en een handige uitvouwplattegrond van de regio.

• Verspreiding via adverteerders o.a. toeristenbureaus, hotels, bungalowparken, verhuurkantoren, musea, rondvaartboten, supermarkten en campings.

• Totaal zeker 400 uitgiftepunten, zie hier de kaart.

• De website Badkoerier.nl met onder andere informatie over evenementen, activiteiten en eet & drinkgelegenheden in de regio.

• Een aanbod van ruim 25 Badkoerier Fietsroutes in Zeeland, in samenwerking met Fietsnetwerk.nl.

• Maandelijks zijn de nieuwste edities een week vóór uitgave al via badkoerier.nl online te lezen.

Van ons voor jou!
Een handige vakantieplanner voor 2021! Alle vakantieperiodes in Nederland, Duitsland en België overzichtelijk op een rijtje.

Algemene vragen
info@badkoerier.nl T: 0117 377 170

Jouw locatie promoten op de Badkoerier fietsroutes? Lees hier meer of neem contact op met de advertentie adviseur in jouw regio. Wanneer u graag de Badkoerier wilt ontvangen, maar adverteren voor u niet interessant is, kunt u meegaan als Badkoerierfan.