Adverteren en promotie via de Badkoerier in 2019?

 

De Badkoerier is een uitgave van Pieters Media en verschijnt maandelijks van april t/m november in drie regio's. Van december t/m maart is er een speciale winter editie met een looptijd van 4 maanden. De Badkoerier is daarmee het enige magazine wat jaarrond voor de toerist verkrijgbaar is. 

 

Verschijningsdata voor iedere regio gelijk: eerste editie voor Pasen, daarna aan het begin van iedere maand een nieuwe editie met veel Duitstalige pagina's. Laatste editie begin oktober. De speciale wintereditie verschijnt in december (na Sinterklaas).

 

De Badkoerier is het best gelezen toeristenmagazine van Zeeland, met:

• In het seizoen totaal 22 edities met Nederlands- en Duitstalige info in drie regio’s met een oplage van minimaal 500.000.

• Inclusief 1 volledig Duitstalige editie met een oplage van 55.000, verdeeld over Walcheren / de Bevelanden
en Schouwen-Duiveland / Goeree-Overflakkee. In het naseizoen is er de Winter Badkoerier.

• Altijd een actueel overzicht van evenementen, attracties & tentoonstellingen en een uitvouwplattegrond van de regio.
• Verspreiding via alle VVV’s en adverteerders o.a. toeristenbureaus, hotels, bungalowparken, verhuurkantoren, musea, rondvaartboten, supermarkten en campings.
• De website Badkoerier.nl met o.a. evenementen in de regio.
• Een aanbod van ruim 25 Badkoerier Fietsroutes in Zeeland, in samenwerking met Fietsnetwerk.nl.

 

------------

 

Bekijk de mogelijkheden en advertentietarieven van de drie regio's:


Informatiefiche Winter Badkoerier 2019/2020 Walcheren/Bevelanden en Schouwen-Duiveland/Goeree-Overflakkee. Interesse of vragen? Neem contact op met Marten Klop via marten AT badkoerier DOT nl of 06-10993154.

 

Informatiefiche Winter Badkoerier 2019/2020 West Zeeuws-Vlaanderen. Interesse of vragen? Neem contact op met Adrie Neuféglise via adrie AT badkoerier DOT nl of 06-18193017

 

Benieuwd naar de ins en outs rondom de Badkoerier fietsroutes in samenwerking en de mogelijkheden om uw locatie toe te voegen? Dit is in één overzicht samengevat.

 

------------

 

Handige vakantieplanner 2019! Alle vakantieperiodes in Nederland, Duitsland en België op een rijtje.

 

------------

 

Algemene vragen
Nathalie Doens nathalie@pietersmedia.nl T: 0117 377 170

 

Wanneer u graag de Badkoerier wilt ontvangen, maar adverteren voor u niet interessant is, kunt u meegaan als fan. Bekijk de mogelijkheden voor Walcheren/Bevelanden en Schouwen-Duiveland/Goeree-Overflakkee en regio West Zeeuws-Vlaanderen.