De 5 leukste winterse dagattracties

Saskia Van Langevelde
Glowgolf

Badkoerier selecteerde voor jou de 5 leukste winterse dagattracties in Zeeland. Lekker binnen, lekker warm, en lekker gezellig in deze winterse periode. Check ook de website Dagattracties Zeeland voor alle 38 uitjes, binnen en buiten. www.dagattractieszeeland.nl

 

1. Sportcentrum Westerschouwen

Hier kan je je actief uitleven met diverse sporten zoals bowling en midgetgolfbanen.
Ook als je niet zo sportief bezig wilt zijn, kan je genieten van een heerlijk kop koffie, van een lekkere lunch in de bar en van een uitgebreide barbecue in het restaurant.
 

 

bowlen

2. Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme

Stap binnen in de overdekte jungle van Berkenhof Tropical Zoo en ontdek meer dan 50 tropische diersoorten. Maak een spannende wandeling langs mammoeten, sabeltandtijgers en reusachtige dino's in de Fossielenmijn & Dino expo. De kids kunnen in de Kidsjungle lekker in- & outdoor ravotten. Lekker uitblazen kan in Berkenhofs sfeervolle restaurant. 

Papegaai

3. Zwembad Omnium Goes 

Het zwembad bestaat onder andere uit een recreatiebad, whirlpool, een 25-meter wedstrijdbad, een 15 en 20-meter bad met variabele bodems, peuter- en kleuterbad, twee glijbanen en de Lazy River. Omnium staat voor een tropische beleving. Het zwembad biedt een hele dag zwemplezier.

zwem

4. Prison Island in Middelburg

Kom met je gezin of je vrienden naar Prison Island in Middelburg. Ontdek samen de oplossingen van de 20 cellen van Prison Island terwijl de tijd tikt. Soms moet je slim zijn, soms nauwkeurig, soms vingervlug. Maar er is altijd maar één manier om te ontsnappen: samen.
Duik een vrije cel in, ontdek wat de opdracht is en ga samen aan de slag. Kom jij eruit?

Prison

5. Polderhuis Dijk- en Oorlogsmuseum

Onderaan de stoere zeedijk ligt het Polderhuis waar je wordt meegenomen in de roerige geschiedenis van Westkapelle en Walcheren. Er zijn veel verhalen, foto's en voorwerpen uit de afgelopen eeuwen. Hier wordt saaie geschiedenis spannend!
Museumtuin, museumshop en museumcafé maken het voor iedereen interessant.

polderhuis