Ruimte tussen zee en land

Team Badkoerier
camping

 

 

 

Kansen voor de toekomst 

Gabriël Coppoolse van ONS BUITEN ziet mooie kansen voor de toekomst.
Op het gebied van toerisme, persoonlijke ontwikkeling én voor natuur & biodiversiteit bijvoorbeeld. Hij vat het allemaal samen in zijn visionaire idee over recreëren, dat hij graag met anderen deelt.
"Bijdragen aan positieve ontwikkelingen, voor jezelf en de omgeving. Dát is waar ik energie van krijg."
www.onsbuiten.nl

kas

 

 

Meer dan een camping 

ONS BUITEN is een terrein van 11,5 ha dat door veel mensen gezien wordt als een camping. "Maar het is meer dan dat," zegt Gabriël. "Natuurlijk kunnen mensen hier een tent opzetten, of een huisje huren. Wat ze vervolgens meemaken is belangrijker: rust en ruimte ervaren om tot jezelf en de natuur te komen. Voor de een betekent dat een vroege ochtendduik in zee om vervolgens in de WELLNESS lichaam en geest te ontspannen. Een ander maakt wandelingen; inzoomend op vogels, insecten, natuur."

ons buiten

 

 

Eigen ritme

Vroeger gingen mensen op vakantie om de dingen te doen die ze anders nooit zouden doen. Tegenwoordig zie je veel vaker dat mensen vrije tijd gebruiken om juist nog meer in een eigen ritme te komen, en de dingen te doen op een manier zoals ze het graag zelf willen. "Heel gezond, als je het mij vraagt. Juist de combinatie van natuurlijke ruimte en een eigen ritme geeft je vaak net een andere kijk op de dingen. Daar komt groei en ontwikkeling uit voort. En ook simpelweg meer voldoening in je leven!"

Ons buiten

 

 

Vooral in de winter 

Kom eruit. Vooral ook de winter blijkt een goed seizoen om vrije tijd te besteden aan jezelf, elkaar en de omgeving.
"Jazeker, of zoals wij het hier ook vaak meemaken: om ergens echt 'uit te komen'. Dat kan gaan over wat je eigen natuurlijke ritme is, bijvoorbeeld. Maar net zo goed kun je de ruimte met elkaar nemen om wat vaker tijdens een goed gesprek de diepte in te gaan. En, we zien ook dat veel mensen werken aan een persoonlijk project: ze schrijven hier aan een boek, of werken aan een opleiding. De zoekterm 'schrijvershuisjes' blijkt razend populair. En waar beter te zoeken dan hier in deze prachtige regio: RUIMTE TUSSEN ZEE EN LAND."

camping