De kusthopper

kusthopper

Ga mee met de elektrische bus

Elektrisch rijden beleeft een enorme opmars. Misschien kwam je zelf al met een elektrische auto naar je vakantieverblijf gereden. Waarschijnlijk heb je je eigen e-bike meegenomen om mooie fietstochten door de omgeving te maken. Of wie weet reed je al eens op een e-chopper, een e-solex of een e-mountainbike van Rent & Joy. En deze zomer kan je met de bus op stap. Oók volledig elektrisch vanzelfsprekend. Geen uitstoot op de dijken en de weggetjes meer. Geen ronkende motoren. Gewoon hedendaags West-Zeeuws-Vlaanderen verkennen met de Kusthopper van Rent & Joy. Heerlijk ook met de wind in je haren want het dak gaat alleen dicht bij minder aangenaam weer. Alle info over datums, tijden, opstapplaatsen en tickets: www.rentenjoy.nl/kusthopper

Hop-on, Hop-off:
Gemakkelijk, duurzaam en net even anders én leuker op weg naar het strand of naar Groede. Met een dagticket kan je instappen én uitstappen wanneer het jou uitkomt! Bij het strand van Nieuwvliet-Bad, bij de Cletemspolder, bij Speel- en bunkerpark Groede Podium en in het schilderachtige dorpje Groede. Heb je de Kusthopper gemist? Geen paniek, de Kusthopper rijdt tussen 11:00 en 18:00 uur heen en weer.  

Kusthopper belevingstoer:
Als je nóg meer te weten wilt komen over de leukste plekjes in de streek! Kies dan voor een georganiseerde belevingstoer. De gids weet je te boeien met achtergrondverhalen over de streek, natuur, cultuur en meer. Even de bus uit om je ogen uit te kijken en te genieten van een ambachtelijke lekkernij is in het programma inbegrepen. Het aanbod kan geregeld variëren. Vooraf reserveren is van belang, alle info is te vinden op de website.