De wedstrijd

Deze zomer organiseren we een zandkastelenwedstrijd! Elke zomermaand (vanaf 7 juli t/m 5 september) kun je meedoen en elke week vanaf 7 juli is er een winnaar-van-de-week!

Hoe doe je mee?
Je kunt meedoen door samen een zandkasteel te bouwen. Je mag het zo gek maken als je zelf wilt. Veertjes erop, idioot veel torentjes, schelpjes… Ga tekeer en laat je fantasie de vrije loop.

Ben je klaar? Dan maak je een foto van je bouwwerk. Die post je op Instagram. Tag ons @Badkoerier en vermeld ook #badkoerier #zandkastelenwedstrijd erbij. Meer hoef je niet te doen. Grote kans dat we je foto gaan delen. Dat is sowieso al leuk toch? En onder de winnaars verloten we dan ook nog eens iedere week een diner bon! Dat wordt smullen!

Zijn er regels?
Wij van de Badkoerier houden erg van schone stranden. Daarom willen we niet dat je materialen toevoegt die van buiten het strand komen. Geen glitters, plastic vlaggetjes, Legopoppetjes of dat soort spullen. Maar als je bouwmateriaal vindt op het strand (oude stukken visnet, schelpen, veertjes) dan mag je het weer wel gebruiken natuurlijk. Verder willen we niet dat je schade toebrengt aan de natuur of andere strandgangers lastigvalt met je bouwactiviteiten. Poeh, dat zijn toch nog best wat regeltjes zo. Maar ze zijn gelukkig niet moeilijk op te volgen, toch? Ga vooral gewoon lekker zandkastelen bouwen. Het gaat er ons vooral om dat je heel veel plezier hebt!

Wat kun je winnen?
Iedere week kun je 1 diner bon t.w.v. € 50,- winnen. Per regio kiezen we steeds 1 winnaar (regio: West Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren en Schouwen-Duiveland). Deze bon kun je inwisselen bij een van onderstaande strandpaviljoens. Iedere dinsdag van de maand maken we de week-winnaar bekend! We nemen dan zelf contact met je op via Instagram en laten je weten dat je gewonnen hebt. Zou dat geen geweldige verrassing zijn!

Welke strandpaviljoens doen mee?

Voor augustus:
In Nieuwvliet (Zeeuws-Vlaanderen): restaurant-dezeeuwsekust.nl
In Scharendijke (Schouwen-Duiveland): beachclubperrys.nl
In Vrouwenpolder (Walcheren): aloha-beach.nl

Voorwaarden: De dinerbon is t.w.v. € 50,00.
De bon is éénmalig voor het totale bedrag te besteden.
Er wordt geen geld terug gegeven. De bon is 1 jaar geldig.