Deel je evenement GRATIS

Evenement aanmelden Zeeland

Evenement aanmelden

Badkoerier.nl staat boordevol met tips voor een leuk dagje uit. De duizenden bezoekers hebben maar één doel: een leuk evenement in de regio zoeken én vinden. Badkoerier.nl is dé plek om jouw evenement onder de aandacht te brengen. Iedereen kan zijn evenement geheel kosteloos aanmelden.

Vul het onderstaande aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Onjuiste of ongewenste aanmeldingen zullen aangepast of verwijderd worden. Controleer zorgvuldig of alle gegevens goed zijn ingevuld. Op Badkoerier.nl vermelden we een beknopte omschrijving van jouw evenement. Verwijs daarom ook altijd naar een website waar alle details en praktische zaken goed staan beschreven. Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via events@badkoerier.nl

Vermelding in het Badkoerier magazine?
Wil je graag meer promotie voor jouw evenement door middel van een vermelding in ons goed gelezen magazine? Dat kan al voor € 75,00. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Naam evenement
Omschrijving evenement
Prijs
Locatie / adres evenement
Plaatsnaam
Regio
Website evenement
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png.

Disclaimer
De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. De Badkoerier aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die te vinden is op websites waarnaar wij verwijzen.