Deel je evenement GRATIS

Evenementen

Evenement aanmelden

De Badkoerier is niet alleen offline actief, maar ook zeker online. Badkoerier.nl staat boordevol met tips voor een leuk dagje uit. De duizenden bezoekers hebben maar één duidelijk doel: een leuk evenement in de regio zoeken én vinden.

Jouw evenement op Badkoerier.nl?
Badkoerier.nl is dé plek om je evenement of uitje onder de aandacht te brengen. Iedereen mag zijn evenement aanmelden: bedrijf, vereniging of particulier. Plaats jouw evenement op Badkoerier.nl en kom in beeld bij duizenden bezoekers per maand. Het aanmelden van een evenement is geheel kosteloos!

Voordelen van een evenement plaatsen op Badkoerier.nl
Het aanbieden van een evenement op Badkoerier.nl brengt vele voordelen met zich mee:

  • Het plaatsen van een evenement is gratis
  • Genereer meer aandacht en bekendheid aan je evenement
  • Koppeling aan diverse social media
  • Goede vindbaarheid in Google
  • Moderne en functionele vormgeving

Meld hier je evenement aan op Badkoerier.nl
Vul het onderstaande aanmeldformulier in om je evenement gratis aan te melden bij Badkoerier.nl. Jouw aanmelding voegen wij na controle automatisch toe aan de website. Onjuiste of ongewenste aanmeldingen kunnen aangepast of verwijderd worden. 

Bij 'evenement gegevens' vul je de informatie in die bezoekers gebruiken om contact met je op te nemen of om het evenement te bezoeken. Controleer daarom zorgvuldig of deze gegevens goed zijn ingevuld. Op Badkoerier.nl staat een beknopte omschrijving van jouw evenement of uitje. Verwijs daarom ook altijd naar een website waar alle details en praktische zaken, zoals prijzen en route, goed staan beschreven.

Mocht je vragen hebben of problemen tegenkomen bij het gebruik van het aanmeldformulier, neem dan gerust contact met ons op via info@badkoerier.nl

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Naam evenement
Omschrijving evenement
Prijs
more items
Locatie / adres evenement
Plaatsnaam
Regio
Website evenement
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png.

Disclaimer
De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. De Badkoerier aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die te vinden is op websites waarnaar wij verwijzen.