Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

Schouwen - Duiveland
brouwersdam

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

Bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam is meer te beleven dan de naam je zal doen vermoeden. 365 dagen per jaar staat het enthousiaste team voor jou en je vrienden, familie of collega’s klaar om jullie een leuke dag te bezorgen. Lees snel verder en ontdek wat er te beleven is bij dit veelzijdige bedrijf.

Active Lakeside
Voor het huren van een windsurfset, SUP of boot kunt je terecht bij de verhuur afdeling, daarnaast is het ook mogelijk een windsurf- of zeilles te volgen. Voor elke leeftijd (windsurfen vanaf 5 jaar/zeilen vanaf 7 jaar) wordt een passende cursus aangeboden, waarbij les wordt gegeven door ervaren en enthousiaste instructeurs en de groepen worden samengesteld aan de hand van leeftijd, taal en niveau. Ook voor de nieuw opkomende watersporten zoals wind- en wingfoilen is het mogelijk om een les te volgen of het water op te gaan met gehuurd materiaal. Voor degene die op zoek zijn naar nog meer spanning is de Waterjump een perfecte activiteit. Waag jij de sprong van deze 8 meter hoge en 25 meter lange waterschans?!

Shop
In de Surfshop kun je terecht voor de hipste beach- en streetwear, een leuke souvenir of de Brouwersdam kledinglijn ‘The Collection’, maar uiteraard ook voor de nieuwste watersport materialen zoals een windsurfset, wetsuits en accessoires.

Restaurant Eat & See
Bij restaurant Eat & See geniet je van heerlijk eten én een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer. Hier kun je terecht voor een ontbijt, lunch, diner, hapje en drankje. De uitgebreide menu- en drankenkaart biedt voor voor ieder wat wils!

Eat & See is ook de ultieme locatie voor een BBQ, buffet, kinderfeestje, bedrijfsuitje, borrel, bruiloft of enig ander uitje! Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op voor meer informatie.

Stay
Wil jij een weekendje heerlijk ontspannen of ben jij op zoek naar een unieke uitbreiding van het programma met jouw gezelschap? Kom dan overnachten in één van onze sfeervolle Beachlodges, Lake Rooms of Basic Rooms.

Snow
Vanaf medio oktober tot en met maart is Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam ook jouw wintersportspecialist. In de Snow Shop geven de medewerkers jou graag advies over hardware zoals ski’s, snowboards en toebehoren, maar ook voor een functioneel skipak ben je hier op het goede adres. Zin in actie? Neem dan een les op de rollerbaan en leer van een van de instructeurs alle fijne kneepjes van het skiën of snowboarden. Sluit daarna jouw dag af in het restaurant waar je kan genieten van een heerlijk diner van de Oostenrijkse menukaart.