Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien

Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien
10 jul - 16 aug 2018

Ook deze zomer kun je je weer sportief uitleven op het strand tijdens de Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien. Je kunt van 10 juli t/m 16 augustus elke week drie avonden op verschillende stranden terecht van 19.00 tot 21.00 uur voor een gezellig potje beachvolley. Het beachvolleyen is voor spelers van alle niveaus. Dus of je nu veel volleybalt in je vrije tijd of bijna nooit sport: je kunt hier makkelijk meedoen. Het zijn fanatieke, maar ook gezellige en sportieve avonden.

Nieuwe locatie
Je kunt weer als vanouds terecht bij Dishoek en Zoutelande, maar nieuw dit jaar is het Badstrand aan de boulevard bij Vlissingen.

Dinsdag: Dishoek
Vanaf 10 juli: Strandpaviljoen Kaapduin in Dishoek. Op dit gezellige drukke strand zitten overdag altijd veel dagjesmensen, maar ’s avonds heb je alle ruimte voor een lekker potje volleybal.

Woensdag: Zoutelande
Vanaf 11 juli: Dit is een relatief rustig strand bij het gezellige Strandpaviljoen Neptunus. De duinovergang ligt zo ongeveer midden tussen Westkapelle en Zoutelande. Geen tijd om mee te volleyballen? Je kunt ook op de webcam van Neptunus meekijken.

Donderdag: Vlissingen
Vanaf 12 juli: Dit is het eerste jaar dat je kunt volleyballen bij Zandpaviljoen Pier 7 pal aan de boulevard. Het paviljoen is dit jaar voor het eerst open en nu al een van de hotspots van de stad. Houd je van strand, maar ook van stadse sfeer? Dan is dit vast een leuke sportstek voor jou.

Meedoen
Van tevoren inschrijven is gewenst. Je kunt je aanmelden met een app of sms naar 06-28618623. Deelname kost € 10,- per team (vier personen). Meer info over locaties, kortingen en parkeren vind je op de site van de organisatie.

strandsportzeeland.nl/zomeravond_beachvolleybal_toernooien