4x4 rijden op het strand Evenement verlopen
Bekijk meer

Mag het even wat spannender? Neem dan een kijkje bij dit event! Een spectaculair parcours waar terreinauto's zandduinen op en af gaan.

Zandduin op en zandduin af. Tijdens het 4x4 evenement nemen allerlei terreinauto’s het op tegen het zand. Eens kijken welke chauffeur z’n of haar wagen hier feilloos overheen gemanoeuvreerd krijgt. Wil jij het spectaculaire parcours zelf zien en beleven? Kom dan naar dit evenement op ’t strand bij het Oosterduinpad in Ouddorp!

Het terreinauto/4x4 evenement duurt twee dagen. Op zaterdag 15 juni is het van 11:00 tot 16:00 uur en op zondag 16 juni is het van 13:00 tot 15:00 uur. Op de eerste dag zal er een heuvellandschap ingereden worden, waardoor er een spectaculair parcours ontstaat. De rest van de tijd wordt hierover gereden door donateurs van St. Jeebee, die hun eigen terreinauto’s besturen. Tegen een kleine vergoeding van € 1,- per ritje kun je als bezoeker meerijden. De opbrengst van al deze ritten komt ten goede aan de Ouddorpse Reddingsbrigade. Komen kijken kan ook, dat is geheel gratis.