Activiteiten Centrum Qi oktober 2018 Evenement verlopen
Bekijk meer

Bij Qi-biotaria kun je heerlijk biologisch eten en drinken. Maar je kunt er ook terecht voor workshops en activiteiten. Deze zijn vooral gericht op de spiritueel zoekende mens. zie hieronder het actuele aanbod . Bekijk de activiteiten die gepland staan in oktober.

4 oktober chakra mandala tekenen

19.15-21.30 uur

Kosten €130 voor alle avonden

 

Het woord mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent cirkel. Deze cirkel wordt opgevuld met figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren.

In deze reeks gaan we tekenen met vormen op basis van de chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam. Via deze centra wordt energie doorgegeven aan bijvoorbeeld onze organen. Er zijn zeven hoofdenergiecentra en meerdere kleinere. In deze reeks gaan we uit van de zeven hoofdchakra’s met ieder hun eigen vorm. Om de reeks te kunnen volgen hoef je niets van chakra’s te weten en ervaring met tekenen is niet nodig. Het gaat erom dat je vanuit je gevoel te werk gaat en geniet van de harmoniserende en helende werking.

We starten iedere avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met de chakra’s. Per avond komt een chakra aanbod. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Nieuwsgierig? Kom dan zelf de harmoniserende en helende werking van mandala tekenen op basis van de chakra’s ervaren!

 

Kosten all-in zeven avonden 130,- euro.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn.

 

5 en 6 oktober Seminar Tranen van de voorouders -

Voorouderlijk besef - door regresssie en reincarnatietherapeut Maarten Oversier

10.00-18.00 uur

 

Een vervolg op de lezing die op 23 februari plaatsvond.....de reis van de reïncarnerende ziel.

Ongeveer 23 jaar praktijkvoering als reïncarnatietherapeut met pakweg 12000 sessies, bracht vele inzichten met zich mee. Een van de belangrijkste is dat onze voorouders nog steeds van grote invloed zijn op onze huidige levens. Tegelijk weten we gemiddeld maar weinig van wat hen werkelijk ooit beroerde. We bekommeren ons er nauwelijks om of blijven in veroordelingen en conflicten steken, zoals die in veel families bestonden. Veel van de meest bepalende gebeurtenissen die zij meemaakten, waarbij de oorlog en kerk bijvoorbeeld grote rollen speelden, bleven onbesproken. Denk aan de vele tewerkgestelde grootvaders, de alleen achterblijvende oma’s, de NSB leden, de watersnoodramp, de dreigende repercussies indien men zich niet confirmeerden aan kerkelijk opgestelde eisen en normen, het verlies van kinderen, de hongerwinter en noem maar op. Verhalen met groot achterstallig onderhoud in de familiestamboom. Ze passeren wekelijks de revue in mijn praktijk. ‘Daar praten we niet over’ was de toen geldende strategie om niet meer te hoeven/willen voelen. Tegelijk bracht deze methoden veel krampachtigheid, veel gedragsstoornissen en veel grensoverschrijdende uitingsvormen die vervolgens weer huis hielden in de volgende generaties. 

Het effect om hier meer in te duiken is tegelijkertijd enorm. Mensen ervaren diepe veranderingsprocessen nadat zij tijdens sessies op een andere manier hun (voor)ouders hebben leren kennen. De resultaten zijn ronduit opzienbarend. Het is een behoorlijk onontgonnen werkgebied vol met metaforische goudmijnen. 

Tijdens deze twee dagen gaan we uitvoerig in op de manifestatievormen van deze ‘tranen van onze voorouders’. Ik noem ze wel eens ‘graftranen'. Op maat, in een klimaat van veiligheid respect en humor, met behulp van verfijnd ontwikkelde therapeutische technieken openen we ons voor deze connecties. Heling en begrip bewerkstelligen en vooral ook een handreiking bieden voor hen die op dit veld al actief zijn, is het doel van dit weekend. Je zult verstelt staan van de verhalen die zich openbaren, de herkenning, en met namen de bevrijdende werking met respect en een knipoog naar alle betrokkenen. 

 

Kosten voor de 2 daagse inclusief lunch, koffie en thee €240

Gaat door bij minimaal 10 deelnemers en maximaal 25!

 

10 oktober workshop Manifesteren

19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x

 

13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

  

12 oktober lezing Soulkey met manifestatie oefening

19.30-21.00 uur

kosten €10

 

Ben je geïnteresseerd in een SoulKey sessie (zielenreis) of wil je meer informatie, kom dan naar de lezing. Hierin word uitgebreid besproken en uitgelegd wat SoulKey Therapy® inhoud en eventuele vragen kunnen beantwoord worden, daarna gaan we een manifestatie techniek doen!

Er komen ook 1 of 2 personen aan het woord die al een SoulKey sessie ervaren hebben en aan hun kunnen ook vragen gesteld worden.

SoulKey / Zielenreis is een multi therapie die zeer krachtig is. In 1 sessie kunnen meer trauma’s opgelost worden dan in meerdere ‘gewone’ hypnose sessies en het kan meer fysieke problemen oplossen dan de meeste andere methodes.

In de therapie krijg je antwoord op levensvragen, oplossen van ‘bad’ karma, je krijgt inzicht in je doel in het leven. Contact met overleden dierbaren, kennismaking met je Gids. En nog veel meer …

Na de lezing gaan we een manifestatie techniek doen, zodat je in contact komt met jezelf en je eigen energie kan ervaren om dan te manifesteren.

 

18 oktober Mandala tekenen geometrische vormen

19.15-21.30 uur

Kosten €18 per keer all in

 

In deze reeks laten we ons inspireren door geometrische patronen. Dit kan zijn op basis van graancirkels, flower of life, of bijvoorbeeld de geometrische kaarten van Janosh (www.janosh.com). We starten de avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met het patroon. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Laat je intuïtie zijn werk doen en we zien wel wat er ontstaat! Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren!

Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!

 

Kosten all-in 18 euro per avond.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn.

 

20 oktober "koppel"avond

20.00-24.00 uur

Kosten €5

 

Met de feestdagen in het vooruitzicht  .....dé kans om een gelijkgestemde nieuwe vriend of vriendin, partner of leuk gezelschap te leren kennen.

We gaan iets leuks doen!
Een gezellige avond, een ontmoetingsavond, dansmuziek, love-songs, kletsen, knip-ogen, flirten en sjansen (voor degenen die een liefdesrelatie zoeken :))

Voor de jongehartenlui VANAF 35 jaar. Géén jong grut toegelaten.

Heerlijke biologische drankjes en sapjes.....Géén alcohol! 

 

Voor spirituele zoekers, vriendschap, nieuwe liefde en ontmoetingen.

Aanmelden op qi-biotaria AT zeelandnet DOT nl

 

26 oktober Informatie avond over orgonites

19.30-22.00 uur

Gratis entree

 

Lieve allemaal, wat fijn om je te mogen begroeten tijdens de informatieavond over de orgonites. Graag leg ik uit wat de Orgonite voor je kan doen om je te beschermen en je fijner te voelen in deze drukke wereld. De Orgonite staat voor levenskracht en beschermt. Ik maak ze met heel veel liefde en weet uit de ervaringen dat deze mooie levenskracht je veel kan brengen. Op deze avond ervaar je de energie en de kracht van deze bijzondere orgonites. De informatie avond geeft de mogelijkheid om door mij te laten testen wat bij je past en de juiste bescherming geeft. Dit doe ik dmv de biotensor, waar ik jaren lang ervaring mee heb. Kortom u kunt ervaren wat voor rust de Orgonites geven, de liefde die ze uitstralen en de kracht die ze geven.

 

In verband met de beschikbare tijd om orgonites uit te meten die jou kunnen ondersteunen is aanmelden een must!

Elly van Design Illegna

 

27 en 28 oktober workshops Taiji

10.00-16.00 uur

Kosten €150 voor beide dagen incl koffie, thee, lunch en hand out

 

Spring Forest Qigong is een eenvoudige, efficiente en effectieve methode die je helpt om jouw gezondheid, welbevinden en geluk optimaal te ervaren. Het helpt je om fysieke en emotionele pijn te helen en kan de kwaliteit van je leven en het leven van anderen, verbeteren. Inhoud cursus:

A. De oefeningen van het eerste level worden aangeleerd. Het zijn 7 oefeningen die zorgen dat je zelf in je balans gaat komen. Al de oefeningen zijn simpel maar heel sterk energetisch werkend. De oefeningen kunnen staand, zittend en/of liggend gedaan worden. We zullen deze staand aanleren.

B. de healing methode wordt aangeleerd. Hierbij wordt de methode van het healen van andere personen aangeleerd. Het is net als de 7 oefeningen een simpele manier om met energie blokkades weg te nemen.

 

De cursus zal stap voor stap aangeleerd worden middels de watch me, follow me en show me methode.

 

Inschrijving is definitief na inschrijving per mail en betaling.

Inschrijven kan hier

Betalen : NL 59 ABNA 0446 0482 75 tnv Weiyang taiji/qigong ovv je naam en SFQ

 

27 oktober Drumcirkel Nacht van de nacht

19.00-21.00 uur

Kosten €3

 

Maandelijkse drumcirkel waarvan het doel is plezier en balans vinden...Luisteren, creëren en opruimen van oude energieën. 

Neem je eigen drum of ander instrument mee en een kleinigheidje om te eten en te delen met de andere aanwezigen om de avond af te sluiten.

Aanmelden kan bij lucky13 AT zeelandnet DOT nl

 

31 oktober Meditatie-avond thema, Gronding

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €7,50

 

1 x per maand een vast moment om samen te mediteren.