Aemstie is al 15 jaar Alive Evenement verlopen
Bekijk meer

Het is inmiddels niet meer weg te denken uit de agenda van januari: Aemstie Alive.

Dit jaar wordt het evenement al voor de vijftiende keer georganiseerd. Een enthousiaste groep inwoners kreeg in 2003 het idee om iets leuks te organiseren in de rustigste tijd van het jaar. Sindsdien staat het laatste weekend van januari in het teken van Aemstie Alive. Sportcentrum Westerschouwen wordt van 23 tot en met 25 januari omgebouwd tot een feestlocatie waar voor alle leeftijden iets te beleven valt. 

 

Teenagers go Aemstie

Op donderdag begint het met Goud voor Oud, waarbij de oudere bewoners van het eiland getrakteerd worden op een middag vol muziek en lekker eten en drinken. Op vrijdagavond is is er een aparte avond voor Teenagers go Aemstie. Jongeren tussen 12 en 20 jaar oud kunnen er allerlei dingen doen en zien die aansluiten op hun interesses: workshops, games, sport en natuurlijk worden ze getrakteerd op een paar leuke optredens. Dit jaar is niemand minder dan de populaire rapper Snelle aan het programma toegevoegd. Ook Stuk TV, X-Fade en de PartyPuberz zijn van de partij. De prijzen voor een drankje zijn op deze avond uitermate vriendelijk voor de jeugdige portemonnee, een euro voor een colaatje is toch heel schappelijk.

 

Feest voor iedereen

De zaterdagmiddag is gereserveerd voor de jongste feestgangers tot en met 12 jaar. Eerst gaan ze feesten met dj Bee en daarna de musical Doornroosje kijken. Als de papa’s en mama’s dan oppas hebben geregeld, kunnen ze ’s avonds zelf even feesten, want dan gaat het dak van de sporthal er meestal behoorlijk af. Met een jubileum mag je rekenen op een topprogramma. Wat dacht je van De Edwin Evers band, 2 Unlimited en The DirtyDaddies? Ook de Beste Zangers Emma Heesters en Tim Akkerman komen het feest opluisteren. Dat wordt weer een avond die je niet snel zal vergeten.   

Aan alles wordt gedacht, zelfs busvervoer is vanuit een aantal plaatsen geregeld.

Ga naar www.aemstie.nl voor informatie en om tickets te kopen. Vol is vol.