Badkoerier Zomeravond Beachvolleybaltoernooien Evenement verlopen
Bekijk meer

Ook deze zomer kun je je weer heerlijk sporten op het strand tijdens de Zomeravond Beachvolleybaltoernooien. Van 9 juli t/m 15 augustus kun je drie avonden per week op verschillende stranden terecht van 19.00 tot 21.00 uur voor een gezellig potje beachvolley.

Het beachvolleyen is echt voor spelers van alle niveaus. Dus het maakt niet uit of je een ervaren sporter bent of nauwelijks de regel kent, er is voor iedereen plaats en precies dat maakt deze avonden zo bijzonder. 

Dinsdag: Dishoek
Vanaf 9 juli: Strandpaviljoen Kaapduin in Dishoek. Een enorm gezellige plek om te komen sporten. Dit is een wat drukker strand, dus er is ook altijd wel publiek om je aan te moedigen.

Woensdag: tussen Zoutelande en Westkapelle
Vanaf 10 juli. Midden tussen twee campings (kijk even op de site van de organisatie voor de exacte locatie) vind je de overgang naar dit relatief rustige strand bij Strandpaviljoen Neptunus. Wil je eens kijken of beachvolleyball wat voor jou is? Dan kun je meekijken op de webcam van Neptunus.

Donderdag: Vlissingen
Vanaf 11 juli: Zandpaviljoen Pier 7. Deze locatie is nu voor het tweede jaar in gebruik. Als je van strand houdt, maar ook van een beetje stadse omgeving, dan is dit zeker weten een geschikte volleybalstek voor jou. Je speelt pal aan de boulevard.
 
Meedoen
Van tevoren inschrijven is gewenst. Je kunt je aanmelden met een app of sms naar 06-28618623. Deelname kost € 12,- per team (vier personen). Je kunt ook in je eentje meedoen. Dan word je ingedeeld bij een team en maak je gelijk sportieve vrienden. Meer info over locaties, kortingen en parkeren vind je op de site van de organisatie. 

strandsportzeeland.nl/zomeravond_beachvolleybal_toernooien