Oude-Tonge Goeree-Overflakkee

Basiskookcursus Evenement verlopen
Bekijk meer

De basiskneepjes leren om te kokkerellen. Dat is superhandig, want zo kun je tijdens elke maaltijd die je wil maken terugvallen op een solide basiskennis. Doe mee aan de Basiskookcursus van Pollies in Oude-Tonge.

De kookcursus is verdeeld over drie avonden; op 24 oktober, 28 november en 12 december. Tijdens de eerste les zul je snijtechnieken aangeleerd krijgen. Hierna weet je dus hoe je snel en efficiënt verschillende groenten
kunt snijden. De tweede les staat in het teken van het bereiden van rund, kip of groenten bouillon. Dit verwerk je dan gelijk in het gerecht om te laten zien en proeven hoe een bouillon je maaltijd kan verrijken.
De derde les gaat over het klaarmaken van vis (zalm) of vlees (biefstuk) in combinatie met een zelfgemaakte saus op eierdooier basis. De cursus wordt afgesloten met het leren maken van desserts, namelijk: een chocolademousse met karamelsaus. De recepten van alle avonden krijgt elk cursist na de les toegestuurd.
Per avond kost deelname € 48,- per persoon. Maximaal 10 personen kunnen aan deze cursus deelnemen, dus schrijf je snel in via: info@pollies.nl.