DAM-X event Brouwersdam Evenement verlopen
Bekijk meer

Van 10 t/m 14 oktober 2018 vindt voor de 4e keer op rij DAM-X plaats. DAM-X staat in het teken van zien, doen en beleven en is hét evenement dat georganiseerd wordt rondom het Europees Kampioenschap Freestyle Windsurfen.

Windsurfers van over de hele wereld laten op de Brouwersdam hun talent zien tijdens de spectaculaire finale van de het Europees Kampioenschap. Ontmoet je idolen en geniet van het schouwspel op het water.

In het weekend van DAM-X kun je eenvoudig kennis maken met watersporten als windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de waterjump of deelnemen aan allerlei andere leuke activiteiten. Ook is het mogelijk om mee te doen aan de DAM-X slalom; iedere beginnende, gevorderde of professionele windsurfer kan zich inschrijven voor deze gezellige slalom wedstrijd. Daarnaast is er een hoop te zien en proeven bij de boardsports & food market.

 FRIDAY NIGHT EVENT

12 oktober 2018, van 19:00 – 23:00 uur

Tijdens deze bijzondere avond beleef je gave shows aan de waterkant en kun je deelnemen aan de Run by Night for Charity of Stand Up Paddle Night Tour. Daarnaast is er voor de liefhebbers van watersport genoeg te zien bij de boardsport markt waar alle grote merken uit de watersportscene aanwezig zijn. Gek van lekker eten? Trakteer jezelf dan zeker op een hapje en drankje bij één van de food kraampjes. Geniet daarnaast van live muziek door het leuke coverduo Amber & Jasper of waag een dansje tijdens de sets van de DJ’s. Het evenementen terrein wordt deze avond aangekleed met vuurkorven en prachtige lichtjes wat zal zorgen voor een visueel spektakel!

 RUN BY NIGHT FOR CHARITY

12 oktober 2018, start 19:30 uur

Doe jij mee aan deze (hard)loop wedstrijd voor het goede doel? Door deel te nemen aan deze 5 kilometer lange run langs het Grevelingenmeer halen we geld op voor sporters met een handicap. Een groot deel van het inschrijfgeld zal namelijk gedoneerd worden aan Fonds Gehandicaptensport (waarmee zij ondersteuning kunnen bieden aan gehandicapten sport in de omgeving). Inschrijven kan online via www.dam-x.com.

Kijk voor het volledige programma op www.dam-x.com

Tags: