De Kleine Zeemeermin De Musical Evenement verlopen
Bekijk meer

Kom verkleed naar het Ledeltheater in Oostburg en duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins.

Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen, reist mee naar de betoverende wereld onder water. Zoals altijd zorgen zij weer voor een flinke dosis aanstekelijke humor en hi-hilarische scènes voor jong én oud!

Het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt de Kleine Zeemeermin een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Na de musical, die ongeveer 75 minuten duurt, kunnen de kinderen met De Kleine Zeemeermin en de andere hoofdrolspelers op de foto! En je kan dan ook nog lekker dansen en zingen bij het Onderwaterbal. Prachtig toch? In het Ledeltheater te Oostburg.

Geschikt vanaf 4 jaar. Kaarten kosten € 18,50. De voorstelling begint om 14:00 uur.

Info/Kaarten: online of 0117-452735.