Halloween Museum Evenement verlopen
Bekijk meer

Kerst nadert! Ja we weten het. Nu al de kerstboom zetten, dat is vroeg, erg vroeg. Ik zou het ook niet doen! Echt niet! Nu al de kerstboom zetten, dat is vragen om problemen. Serieus grote, griezelige problemen.

Denk aan de Spookbeelden van de Kerst! Denk eraan wat er allemaal mis kan gaan met de kerst! Je denkt misschien aan gewoon wat kerstballen en een slinger. Nee! Vergeet het maar! Nog niet. Nog lang niet! Kerst is pas in december! Dan pas is alles weer normaal! Een normale kerstboom, gewone kerstversieringen, zo’n kerstmannetje erbij. Maar nu? In oktober en november? Als het nog Halloween is? Brrrrrrrrr. Nu zijn er nog de griezeligste spookbeelden van de kerst actief. Een nachtmerrie! Echt waar! De Nachtmerrie van Kerst. Kunnen we er nog iets aan doen? Kunnen we die nachtmerrie afsluiten nog voor de echte kerst begint?

Jazeker wel! Dat kan! Kom op één van de Halloweendagen naar Crea Trends. Vaste bezoekers weten het al jaren: Halloween wordt hier op een uitgebreide en heel creatieve wijze gevierd. Laat je meevoeren door de verhalen, de heerlijke sfeer van Halloween en val van de ene griezelige verbazing in de andere.

Tijdens de Halloween-tijd is het Museum vijf middagen geopend voor jong en oud! Je lekker griezelen en ook een halloween-knutselwerk maken. Ideetje
wellicht voor een kinderfeestje? Twee keer is het Halloween Museum ook tussen 19:30 en 21:30 uur open. Als je minimaal 10 jaar bent, ben je van harte welkom! Als je durft tenminste…. Want in de avond gaan de brave spoken slapen en komen de echte bewoners tot leven. Ben jij niet bang? Zoek dan je pad door de duistere gangen en kamers….en vier de Nachtmerrie van Kerst. Een spannende avond in die super griezelige, spannende, dicht-bij-elkaarkruipende, maar o zo heerlijke Halloween sfeer. Kom jij ook?

Griezelig Gezellige Kerst Halloween Middag: z ondag 13, woensdag 16, donderdag 17, vrijdag 18 en zondag 20 oktober 2019, 13:30 – 16:00 uur. Entree: € 5,50 (of € 10 inclusief knutselen)

Speciale Kerst Halloween Avond: zaterdag 12 oktober en zaterdag 19 oktober 2019, 19:30 – 21:30 uur. Nagenieten met een dansje en een drankje tot 23:00 uur. Entree: € 8,50 (of € 7,50 in voorverkoop). (tot 10 jaar ben je welkom tussen 17:30 en 19:00 uur)

Crea Trends, Provincialeweg 3, Retranchement. Info: www.crea-trends.nl / 0117-420142