Herfst in ’t Park Evenement verlopen
Bekijk meer

Een herfstvakantie boordevol vakantieplezier te Groede Podium

Met bomen in prachtige herfstkleuren is Groede Podium tijdens de herfst één van de kleurrijkste locaties aan de kust. In het park kunnen kinderen lekker klimmen, klauteren, ravotten en spelen met de dieren. En tijdens Herfst in ‘t Park is er in Groede Podium nóg meer te beleven.

Halloween Mad Science Show

Op zondag 14 oktober gaat Herfst in ’t Park van start met de Halloween Mad Science Show. Om 14.30 uur start een spectaculaire show met heksenbrouwsels, verdwijntrucs en geheimzinnige geluiden. Aansluitend kunnen de kleine bezoekers zelf slijm maken.

Tot en met 24 oktober zijn de andere dagen tijdens Herfst in ’t Park ook goed gevuld. Zo gaat Lappie Lapstok op 15 oktober om 14.00 uur aan de slag met action weaving. Op andere dagen kan er onder andere geknutseld worden met foam clay, is er een speurtocht door Groede Podium en kan men op pad met de schaapsherder. Zaterdag 21 oktober is Lappie Lapstok nog een keer van de partij met om 10.30 uur én 15.30 uur de voorstelling ‘De Wensappel’.

Kosten

Herfst in ’t Park is gratis toegankelijk. Voor enkele activiteiten is inschrijven vooraf gewenst en wordt een kleine bijdrage gevraagd. Kijk voor het volledige programma en de aanvangstijden op de Facebookpagina van Groede Podium. Graag vooraf aanmelden voor de betaalde activiteiten via in-fo AT groedepodium DOT nl.