Herfstactiviteiten Vlaemsch Erfgoed Evenement verlopen
Bekijk meer

In het Slijkstraatje van Groede is van alles te doen.

De HERFST is aangebroken; een nieuw seizoen voor het Vlaemsche Erfgoed te Groede!!

Graag zien we u in het Slijkstraatje van Groede voor het volgende: 

1.      In Huistheater De Twee Duiven speelt Adrie Oosterling één drie herfstvoorstelling op 23 november a.s. Dit Huistheater is ook individueel te boeken en goed voor een heerlijk middagje of avondje uit! Kijk voor zijn speellijst in 2019 op www.adrieoosterling.nl

2.      Een bezoek aan het museumstraatje: Slijkstraat Groede.

3.      De erfgoedwinkel verkoopt heerlijke streekproducten zoals de jam van peren of pruimen en chutneys van courgettes en pompoenen, appelmoes en appelsap en een eigen mosterd. De producten worden zo vers mogelijk verwerkt met kruiden als enige toevoeging (www.versenlekker.com). Tevens wordt er streekwijn verkocht; de nieuwe wijnen Zonne, Maone en Sterre en de portachtige drank op basis van walnoten, (www.versenlekker.com).

4.     Ons arrangement “De wijnproeverij” is gestart en volgens onze gasten een groot succes; ook voor kleine groepen een leuk uitje!

5.      Het team van het Vlaemsche Erfgoed zal ook aanwezig zijn met een stand op de beurs deBus-Idee dag (dé beurs voor dagtochtbestemmingen) op 31 oktober a.s. te Boskoop. Kom gerust langs!