Herfstmarkten Evenement verlopen
Bekijk meer

Het hele jaar door kun je op Walcheren en de Bevelanden terecht op allerlei rommel-, waren-, antiek- en brocantemarkten. De herfst is natuurlijk een perfecte tijd om allerlei moois te kopen. Je bent weer wat vaker binnenshuis en dit is dé tijd om die plek lekker weer in te richten met allerlei mooie tweedehands vondsten. Een overzicht voor oktober en november vind je hier onder.

Weekmarkten:
Heel veel kernen op Walcheren en de Bevelanden hebben een eigen warenmarkt. De grootste markten vind je in de steden.Op dinsdag is het weekmarkt in Goes, donderdag in Middelburg en vrijdag in Vlissingen.

Elke eerste zaterdag van de maand:
Rommelmarkt Vismarkt, Middelburg Op een van de sfeervolste pleintjes van Middelburg kun je elke eerste zaterdag van de maand terecht voor een kleine, maar fijne rommelmarkt met zowel
professionele als particuliere verkopers. Alleen vanwege de sfeer op de Vismarkt is een bezoekje aan deze rommelmarkt al een aanrader.

2 oktober: Herfstfair Kapelle
Dat wordt een mooie dag aan de Noordweg 21 in Kapelle. Je kunt hier genieten van mooie brocante op het veld, een proeverijtje bij de koffie, heerlijke geuren op het Foodplein, leuke interieurspulletjes, unieke (kinder)kleding en accessoires en streekproducten. Ook zijn er allerlei activiteiten voor kinderen (ponyrijden, trampolinespringen, spelletjestent en cupcakes versieren). herfstfairkapelle.nl

3, 10 en 17 oktober: Brocante en zo - Middelburg
Op Plein 1940 vind je in oktober een aantal keer op marktdag (donderdag) een leuke, kleine brocantemarkt met een kraampje of 15.

19 oktober: Snuffelmarkt, Middelburg
Deze snuffelmarkten op de Markt worden altijd druk bezocht. Er is dan ook een breed en bijzonder aanbod van koopwaar voor verzamelaars en mensen die gewoon een leuk hebbedingetje zoeken; van zinken teilen tot tuinornamenten en van boeken en speelgoed tot antieke serviezen. Entree: € 3,50.

19 oktober en 16 november: Snuffelmarkt Zeelandhallen, Goes
Geen zin om in weer en wind je mooie koopjes te vinden? Dan is deze Snuffelmarkt een uitkomst! De Zeelandhal staat barstensvol kraampjes met spulletjes uit grootmoederstijd, curiosa, boeken, platen, zolderopruimingen en vele andere verrassende zaken. Entree: € 4,-.

26 oktober: Najaars Snuffel-Rommelmarkt Ovezande
In dit gezellige kleine dorp zou je zomaar eens hele
mooie aankopen kunnen doen. Dorpshuis Trefpunt is de plek waar je deze zaterdagochtend terechtkunt om je slag te slaan.

26 oktober en 23 november: Vlooienmarkt Studio A58, Middelburg
In Middelburg vind je dit herfstseizoen ook voor het eerst een overdekte optie om mooie koopjes en geweldige brocantevondsten op de kop te tikken. Bij Vrijetijdspark ZEP aan het randje van de stad vind je de Studio A58 waar je je liefde voor tweedehands helemaal uit kunt leven.