(8100) Knokke-Heist, België Zeeuws-Vlaanderen

Internationaal Vuurwerkfestival 2019 Knokke-Heist Evenement verlopen
Bekijk meer

De vele duizenden bezoekers van het vuurwerkfestival in Knokke vergapen zich jaar-in-jaar-uit (al sinds 1969) aan de schitterende shows van vuurwerkmakers uit verschillende landen.

Elke vuurwerkshow is een combinatie van fonteinachtig grondvuurwerk, waanzinnige grote vuurpijlen in combinatie met begeleidende epische muziek. Het publiek staat rijen dik op de boulevard of op het strand. Sommige geluksvogels bekijken het spektakel vanaf een bootje op zee. En wat krijg je dan allemaal te zien? Vuurwerk van een ander niveau dan de pijlen bij Oud en Nieuw. Hier zie je pijlen die heel geraffineerd zijn opgebouwd. Je denkt een rode bol te zien, maar er komen groene slingers achteraan, een hartje verschijnt en een gouden regen dwarrelt traag naar beneden. Het applaus en het bewonderend commentaar van het publiek volgt meteen daarna. Het vuurwerkfestival vindt plaats aan de boulevard tussen het Casino en het Strand Duinbergen. Parkeerplaatsen worden aangegeven.

Vrijdag 17 augustus, zondag 19 augustus, dinsdag 21 augustus, donderdag 23 augustus en zaterdag 25 augustus (België). De show start stipt om 22:00 uur en duurt ca. 20 minuten