Markten in Zeeland Evenement verlopen
Bekijk meer

  • Fotografie: Tessa Walhout
  • Fotografie: Iris
  • Fotografie: Iris

Het hele jaar door kun je op Walcheren en de Bevelanden terecht op warenmarkten. Zo vanaf Pasen komen daar ook weer allerlei rommel-, brocante-, snuffel- en evenementenmarkten bij. Een overzicht voor de komende tijd vind je hier onder.

Weekmarkten
Heel veel kernen op Walcheren en de Bevelanden hebben een eigen warenmarkt. De grootste markten vind je (uiteraard) in de steden. Op dinsdag is het weekmarkt in Goes, donderdag in Middelburg en vrijdag in Vlissingen.

31 maart t/m 2 april: Paasfair Middelburg
De Markt is drie dagen lang in stijlvolle Paassfeer met tenten en kramen met antiek, curiosa, brocante, sieraden, zilver, glaswerk, aardewerk en hebbedingen.
lecollectionneur.nl/markten

1 april: Paasmarkt Boulevard Vlissingen
De markten op de boulevard van Vlissingen zijn zo’n beetje de drukstbezochte markten. En dat is goed te begrijpen. Heel veel kramen met afwisselende koopjes, genoeg kindervermaak plus een mooi uitzicht over de Westerschelde… dat is een gouden combi. Speciaal voor de Paaseditie is er ook wat Paassfeer toegevoegd. Je kunt hier vast een paar Paashazen spotten.

7 april en 5 mei: Rommelmarkt Middelburg

De Vismarkt is een idyllisch plekje in Middelburg. De eerste zaterdag van de maand is het er steevast rommelmarkt met antiek en curiosa.

8 april en 6 mei: Brocantemarkt Middelburg
Wanneer het koopzondag is in Middelburg (meestal de eerste zondag van de maand, maar in dit geval 8 april in verband de Paaszondag op 1 april) is het in het winkelhart van de stad ook Brocantemarkt met kraampjes tijdens de winkelopeningstijden (12.00 – 17.00 uur).
lecollectionneur.nl/markten

Elke donderdag vanaf 12 april: Brocante en zo Middelburg
Nieuw in het marktaanbod: Brocante en zo, vanaf half april elke donderdag, gelijk met de weekmarkt. Op Plein 1940, vlak naast de Markt kun je bij meerdere kraampjes je brocantehart ophalen.
lecollectionneur.nl/markten

13 t/m 14 april Kinderkledingbeurs & Culifair Basisschool 't Klinket Koudekerke  
Een lokaal koopjesevenement met lekkere hapjes en kindervermaak (springkussens en ponyrijden). Tip: op zaterdag is er ook een bric a bracrommelroute met koopjes in het hele dorp.  

20 t/m 22 april: Zeeuwse Lentefair Kats
Het sfeervolle Katshuis, net buiten het centrum van Kats is een schitterende en unieke plek om inspiratie op te doen en bijzondere cadeaus en hebbedingen te kopen. Je vindt hier drie dagen lang zo’n vijftig tot zestig kramen met sieraden, planten, tuinornamenten, cadeaus, brocante en nog heel veel meer moois.
zeeuwsefairs.nl

vanaf 30 april elke maandag: Boeken- en verzamelmarkt Middelburg

Op zoek naar een bijzonder tuinornament, mooi antiek of een goed boek? Op de Markt van Middelburg zit je daarvoor elke maandag helemaal goed.

5 mei: Kinderkleedjesmarkt Middelburg

De liefste markt van het hele seizoen. Kinderen maken muziek en verkopen hun eigen spulletjes op het historische Abdijplein.

5 mei: Zoutelandse curiosa/streekproductenmarkt
Aan de Langstraat (naast de dijk) staat een gezellige kleine markt met mooie producten. Een fijne combimarkt voor wie van goed eten en mooie spullen houdt.
lecollectionneur.nl/markten

6 mei: Middelburg Boekenstad

De hele Markt van Middelburg staat een dag lang bomvol boeken. Dit is de grootste Boekenmarkt van Zuidwest-Nederland en je kunt er uren rondsnuffelen. Er is van alles te vinden voor zowel verzamelaars als koopjesjagers.
freewebs.com/middelburgboekenstad