Najaars-menspektakel Evenement verlopen
Bekijk meer

Stuurmanskunsten, volle actie en veel vaardigheid en wendbaarheid. Dat is samengevat wat je ziet bij PSC De Dijkgraaf op 14 september als het Najaars-menspektakel daar in volle gang is. Kom tussen 11:00 en 17:00 uur aan de Hofdijksweg 48 in Ouddorp kijken en mis dit spektakel niet! 

Het parcours bevat scherpe wendingen, uitdagende hindernissen zoals bijvoorbeeld een grote waterbakhindernis en uiteraard zal het een race tegen de klok zijn om te bepalen welke aanspanning de snelste tijd neer weet te zetten. Combinaties die een greep doen naar de winst bestaan onder meer uit enkelspannen, dubbelspannen en vierspannen. Qua niveau doen er zowel professionele menners als jeugd- en hobbymenners mee. Wat tevens de moeite waard is om te komen, is het feit dat dit jaar Internationaal vierspanrijder Edwin van der Graaf een demonstratie komt geven. 

De toegang voor het Najaars-menspektakel is gratis. Kijk op: pscdedijkgraaf.nl/ voor meer informatie en impressies van de accommodatie waar het Najaars-menspektakel gehouden gaat worden. 

 

Tags: