Nationale Reddingbootdag KNRM Evenement verlopen
Bekijk meer

Tijdens de jaarlijkse Reddingbootdag op zaterdag 28 april 2018 probeert de KNRM (de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) mensen warm te maken om dit prachtige werk met een jaarlijkse bijdrage te ondersteunen. De KNRM leunt namelijk op de tomeloze inzet van haar 1300 vrijwilligers die 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, klaar staan!

Op de reddingstations in Zeeland zet de KNRM tussen 10:00 en 16:00 uur de deuren wijd open voor alle belangstellende bezoekers. Een uitstekende kans om actief kennis te maken met het werk, met de vrijwilligers en met het materieel van de KNRM. Op de Zeeuwse stations zijn informatiestanden en zijn er demonstraties. Info: www.knrm.nl

Westkapelle, Veere , Neeltje-Jans,  Cadzand, Breskens: 

 

Breskens: Meevaren met de KNRM Reddingboot Zeemanshoop. Op het station Breskens is een infostand, verkoop van KNRM-spullen, een prijsvraag voor kinderen (de winnaar wint een oefentocht met de Zeemanshoop), demonstraties door de brandweer, bezichtigen van takelwagen. Je kan er een praatje maken met één van de stoere redders.

Locatie: Middenhavendam 3A, 4511 AX Breskens. 0117-386398

 

Cadzand: Meevaren met de KNRM Reddingboot Winifred Lucy Verkade - Clark. Op het station Cadzand zijn infostands en demonstraties. En ook hier kan je vanzelfsprekend een praatje maken met één van de stoere redders.

Locatie: Maritiem Plaza 3, 4506 KM Cadzand-Bad. 0117-392322