Oktoberfest / Herfstparty XXL Graauw Evenement verlopen
Bekijk meer

Op vrijdag 19 oktober 2018 organiseert stichting Graauwrock weer het ‘Oktoberfest’ en de Herfstparty XXL op 20 oktober. Het Oost Zeeuws-Vlaamse alternatief voor de beroemde bierfeesten in München.

Op 20 oktober wordt de avond om 20.00 uur geopend door 7 uit Alabama afkomstige muzikale broers ” The Wetnecks”.

Al meerdere jaren graag gezien en gehoorde gasten op de Zwarte Cross. Met hun mix van Bluegrass, Polka, Country en Rock & Roll krijgen ze ieder feestje op gang.

 

Na een korte pauze neemt BöKKERS! het over.  Met hun opruiende rechttoe-rechtaan rock ’n roll a la AC/DC, Chuck Berry en ZZ Top zijn de mannen hard op weg heel Nederland te onderwerpen. De Overijsselse rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vier studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk opgetrokken. Ze stonden dit jaar al op Down the Rabbithole en de Zwarte Cross.

 

De avond wordt ook dit jaar weer afgesloten door “The Dirty Daddies”.

In sneltreinvaart wordt een salvo van bekende hits met een hoog meeblergehalte op je afgevuurd.  Een optreden dat uit zijn voegen barst van de energie en muzikakliteit. Twee weken voor het optreden op Graauw staan ze voor een uitverkocht AFAS live  !!

 

Kaartverkoop is inmiddels gestart via de bekende voorverkoopadressen en de website.

Voor meer info over kaarten en prijzen zie www.oktoberfestgraauw.nl