Oktobermarkten walcheren Evenement verlopen
Bekijk meer

Het hele jaar door kun je op Walcheren en de Bevelanden terecht op allerlei rommel-, waren-, antiek- en brocantemarkten. Een overzicht voor de komende tijd vind je hier onder.

Weekmarkten
Heel veel kernen op Walcheren en de Bevelanden hebben een eigen warenmarkt. De grootste markten vind je (uiteraard) in de steden. Op dinsdag is het weekmarkt in Goes, donderdag in Middelburg en vrijdag in Vlissingen.

Elke donderdag t/m oktober: Brocante en zo Middelburg
Elke donderdag, gelijk met de weekmarkt. Op Plein 1940, vlak naast de Markt kun je bij meerdere kraampjes terecht.
lecollectionneur.nl

6 oktober en 3 november: Rommelmarkt Vismarkt, Middelburg
Op een van de sfeervolste pleintjes van Middelburg kun je elke eerste zaterdag van de maand terecht voor een kleine, maar fijne rommelmarkt met zowel professionele als particuliere verkopers. Alleen vanwege de sfeer op de Vismarkt is een bezoekje aan deze rommelmarkt al een aanrader.

20 oktober: Snuffelmarkt, Middelburg
Deze snuffelmarkten worden altijd druk bezocht. Er is dan ook een breed en bijzonder aanbod van koopwaar voor verzamelaars op het sfeervolle plein voor het historische stadhuis.

20 en 21 oktober: Snuffelmarkt Zeelandhallen Goes
Op deze overdekte locatie vind je rijen en rijen van kraampjes met een heel breed aanbod aan koopwaar (van brocante tot zolderopruimingen). Als je hier geen koopje kunt scoren, was je waarschijnlijk ook niet echt op zoek.