Pop-up pretpark Super Zomer Festival bij Omnium Evenement verlopen
Bekijk meer

Regen of zonneschijn, deze zomer maak je van elke vakantiedag een onvergetelijk avontuur voor de hele familie tijdens het Super Zomer Festival bij Omnium. Je kunt er heerlijk springen op de trampolines en springkussens van het pop-up pretpark, maar je kunt je ook laten betoveren door een master illusionist. Of ga je liever op avontuur in de tropen. Is het warm? Vergeet dan niet om een lekkere plons in het  zwembad te nemen en van de glijbanen te roetsjen.

Zwemmen, spelen, sporten op meer dan 10.000 m² 

Regen of zonneschijn, tijdens het Super Zomer Festival bij het Omnium beleef je een dag vol plezier en avontuur. Ga lekker spelen in het Pop-up pretpark met trampolines en springkussens, op wereldreis in Tropenland en doe mee met de Sport- en Spelactiviteiten. Neem ook je zwemspullen mee en duik in het zwembad. Laat je daar meevoeren door de Lazy River, roetsj keihard van de glijbanen of kom helemaal tot rust in de stoomcabines en de hot whirlpooltuin. Een hapje en een drankje in één van de horecapunten maakt jullie dagje uit compleet!

Onbeperkt zwemmen, spelen en sporten bij het Omnium

De hele zomervakantie onbeperkt zwemmen, spelen en sporten? Koop dan een Zomerpas abonnement voor 47,50 online, of aan de kassa voor 50,-. Het abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar. Ook ouders/ begeleiders kunnen voor de hele zomer een Zomerpas aanschaffen voor 25,-. Deze pas is alleen geldig voor de begeleiding van een minderjarig kind. Volwassenen die alleen komen zwemmen betalen ook in de zomer het reguliere toegangstarief.

Voor meer informatie of online ticket kijk op www.omnium.nl